Fælles Weed planter

July 3

Fælles Weed planter

Ukrudt er planter, der betragtes som uønskede til mange mennesker, fordi de er hurtigt voksende og kan overskride mere ønskeligt planter. Ukrudt kræve nogle forsøg på at fjerne og forhindre spredning. Nogle ukrudt kan være giftige, allergifremkaldende, uinteressante og frodig. Beskære tab på grund af ukrudt kan være en større økonomisk faktor end tørke, sygdom eller insekter. Men på den positive side, ukrudt er en glimrende indikator plante fordi de kan give oplysninger om jordbundsforhold.

Årlige ukrudt

Bynke-ambrosie (Ambrosia ambrosie) vokser op til 5 fod høje og lever i alle områder af de Forenede Stater og det sydlige Canada. Pollen fra bynke-ambrosie er et problem for mennesker med bynke-ambrosie allergi. Det formerer sig ved frø og har overfladisk rod. Trække det for at kontrollere det, eller klippe områder før planterne blomstre for at stoppe frø dannelse.

Årlige Svinemælk (Sonchus oleraceus) lever også USA og det sydlige Canada. Planterne kan nå 6 ½ fod høj og er en oprejst, forgrenet plante med pil formet terminal fliger. Planterne har bleg gule blomsterhoveder. Du styre og forhindre Svinemælk ved lugning, trække og klipning før frø udvikler.

Fuglegræs (Stellaria media) har en rækkevidde over hele USA og det sydlige Canada. Fuglegræs er karakteriseret ved dens spredning, tæt, lav vækst og det danner en løs mat oven på jorden. Det ovale blade, der er peget på tips og blomsterne er små og hvide. Træk dette ukrudt for at kontrollere den.

Biennalen

Queen Anne's lace (Daucus carota) er fælles for de fleste af USA og dele af det sydlige Canada ukrudt. Planter kan vokse op til 3 fod høj og har ferny grønne blade med små hvide blomster, der dannes i rosetter. Opgrave planterne og være sikker på at få så meget af Pæleroden som muligt til at forhindre angreb.

Poison hemlock (Conium maculatum) er en anden almindeligt ukrudt i overalt i de Forenede Stater og det sydlige Canada og det kan få så høje som 9 fod. Det er bregne-lignende foldere langs center stilk med blomsterskærme bestående af små hvide blomster.

Staude

Mælkebøtte (Taraxacum officinale) er en af de mest almindelige ukrudt og vokser i alle dele af den nordlige halvkugle. Du kan genkende det i det tidlige forår af de enkelt spike, lyse gule blomsterhoveder. Denne weed er meget almindelige og betragtes som en pest af de fleste landmænd og husejere, der ønsker en smuk, weed-fri græsplæne.

En anden ukrudt, der lever i de fleste af de Forenede Stater og det sydlige Canada er Gyldenris (Solidago spp.) Dette anlæg kan få så høj som 6 ½ fødder og har gule blomster. At kontrollere den grave ud rod stilk med så meget af rhizom som muligt og Gentag hele året. Forhindre det fra såning af slåning langs hegn og andre områder, hvor du kan se den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com