Færdig størrelse for dyner

August 25

Færdig størrelse for dyner

Dyner kommer i mange forskellige størrelser, og om du vil sy en eller shopping for én, at sikre dit vil være den rigtige størrelse til din seng er vigtigt. Med en passende størrelse Talsmanden, vil du være helt dækket når liggende i sengen uden Talsmanden nåede hele vejen til gulvet. Den ideelle størrelse Talsmanden vil dække madras toppen og siderne og nå lige til toppen af sengen nederdel dækker boks foråret foundation.

Twin

Standard twin dyner måle 64 tommer bredt af 86 inches lang. Undertiden omtales som en enkelt seng, er de bedst egnet til et barn eller lille voksen. De samme dyner kan også bruges på daybeds, trille enkeltsenge eller køjesenge. Der findes også længere enkeltsenge, kaldes ekstra lange twin eller twin XL. Dyner for disse senge måler 68 inches lang med 90 inches lang. Disse senge tilføje 5 inches i længden og er almindeligt anvendt til højere teenagere eller i college sovesale.

Fuld

Fuld senge kaldes undertiden dobbeltsenge. Disse var de mest almindelige størrelse seng for par i begyndelsen af 1900-tallet, men mange højere voksne i dag finde denne størrelse for lille. Dyner måle 78 tommer bredt af 86 inches lang. Nogle gange fuld størrelse dyner findes ikke i et bestemt mønster eller brand, og en fulde/queen size måling 86 inches lang 86 lang er solgt til brug på både bed størrelser. Disse er typisk lidt store for en fuld seng og lidt lille til en queensize seng.

Dronning

Dyner, der passer til queen senge måler 86 til 92 inches lang med 86 til 92 inches lang. Denne størrelse er den mest almindelige sengens størrelse solgt i USA i dag. De fleste par og endda mange enlige voksne foretrækker denne størrelse har nok plads til at strække ud i sengen. De fleste master soveværelser og mellemstore til store størrelse soveværelser er stor nok til at omfatte en queen size seng. Meget høje eller store par eller dem, der har kæledyr eller børn sove i sengen med dem måske foretrækker en større king size seng.

Kongen

Standard king eller østlige king dyner er 108-110 inches lang med 90 til 92 inches lang. Denne størrelse vil også passe to enkeltsenge sætte side om side, hvor nogle par foretrækker, så den ene side af sengen kan være blød og firma. Længere og smallere Californien, eller Western kingsize-senge, bruge California kingsize dyner, som måler 107 inches lang med 96 inches lang, selvom disse kan være svære at finde og en regelmæssig konge dyne kan bruges hvis det er nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com