Færdig Vs. ufærdig kælderen

May 13

Færdig Vs. ufærdig kælderen

En kælder er placeret under de vigtigste gulvet i huset og kan være alle eller delvist underjordiske. Mens rum ofte huser rør og andre husholdningsapparater, kan den også omdannes til et andet levende område i et hjem. Før de overvejer at afslutte en ufærdig kælderen eller ej, er det vigtigt at være opmærksom på de fordele og mulige problemer, der kan opstå.

Værdi

Ifølge Quicken lån, vil efterbehandling en kælder tilføje værdi til et hjem og øge gensalgsværdi. Tilføje tæpper, refinishing trægulve og herunder inventar, såsom belysning, vil gøre rummet mere attraktive for potentielle boligkøbere. Ud over at have en ekstra plads i et hjem, kan de ser for at afslutte en kælder se på projektet som en investering.

Underholdning

Mange underholdningsmuligheder kan finde sted i en færdige kælder, og mens mor ikke kan lide en pool bord i stuen, det kan passe perfekt i en kælder. Familier med børn kan slå kælder i en spillehal, hvor de spiller video spil og se film, så far at se nyheder ovenpå. En kælder kan også omdannes til en screening room hvor familier kan se film på storskærm.

Udgifter

Mens værdien af et hjem kan stige, kan udgifterne til efterbehandling en kælder være dyrt. Fagfolk er ofte nødvendigt at installere tæppe på gulvet eller komplettere drywalling. Når kælderen er ufærdige, væggene behøver ikke at være isoleret og rummet behøver ikke at være opvarmet, spare boligejerne en masse penge.

Reparationer

Rør og andre hvidevarer, såsom ovne og kedler, er undertiden placeret i kælderen. Hvis en pipe lækager eller brister, bliver en reparatør eller tekniker nødt til at foretage de nødvendige reparationer. Når en kælder er færdig, teknikere kan være nødvendigt at fjerne en del af væggen for at få adgang til rør; Dette kan være tidskrævende og kan skabe en rod. Når en kælder er ufærdige, teknikere vil have direkte adgang til rør og kan løse problemet hurtigere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com