Fahrenheat elektriske Baseboard vandvarmer Installation

November 4

Fahrenheat elektriske Baseboard vandvarmer Installation

Fahrenheat baseboard varmelegemer er fremstillet af Marley manipuleret produkter af Bennettsville, SC. Producenten tilbyder en linie af 12 elektriske baseboard varmeapparater, som er designet til nem installation. De kommer i længder spænder fra mindre end 3 fødder til 8 fod, og de kan veje fra omkring 6 pounds til 18 pounds. Alle Fahrenheat elektriske baseboard varmelegemer er installeret på samme måde.

Instruktioner

•Decide hvor ovnen skal installeres. Find strømkilden i sikringsboksen for den placering, hvor ovnen vil blive installeret, og slå det fra.

•Drill et hul i væggen, med en halv-tomme drill bit, på den placering, hvor strømforsyningen til opvarmningsanlægget vil være. Fordi du installerer en baseboard varmelegeme, vil hullet være i nærheden af gulvet. Vandvarmer installation forudsætter mindst 10 inches af leverancer kabler.

•Mark væg i hver ende og toppen af vandvarmeren med en blyant at bemærke hvor ovnen vil gå. Ved hjælp af en blyant markere to væggen studs over ovnen. Knopperne skal være tæt på enderne af varmelegeme, som enheden skal knyttes til dem. Flytte varmelegeme væk fra væggen.

•Lay varmelegeme ansigt-ned på gulvet. Med en flad-head skruetrækker, fjerne skruerne på bagsiden af ovnen til at få adgang til ledninger rum.

•Løsn skruen på kabelklemmen i bunden af ovnen, med en flad-head skruetrækker. Ikke fjerne skruen. Indsæt grundstødning kabel i området slidsede af ledninger til kabinen. Trække 6 inches af grundstødning kabel gennem området kærv.

•Udskift ledninger rum dækker ved at sikre de fire skruer med en flad-head skruetrækker. Stå varmer oprejst, og Placer den mod væggen på den ønskede placering.

•Fjern den varmer dækning til at eksponere varmelegemet. På samme tid, finde steder nær hver ende af ovnen hvor væggen studs er placeret. Vedhæfte varmeren på væggen på disse punkter, ved hjælp af træskruer. Enheder, der er længere kan kræve en ekstra skrue i centrum. Stram skruerne og derefter løsne dem en kvart omgang for at tillade varmelegeme til at udvide og kontrakt under brug. Sæt bagcoveret.

•Løsn skruen på bunden frontpanelet af ledninger til kabinen, med en flad-head skruetrækker. Tilsluttes kobber grisehale wiren under den løsnede kabelklemmen grundstødning kabel. Skrue i kabelklemmen tilslutning af ledninger, med en flad-head skruetrækker, indtil ledningerne er sikret under kabelklemmen. Erstatte frontpanelet af ledninger til kabinen, med en flad-head skruetrækker. På dette tidspunkt kan du gendanne magten.

Tips & advarsler

  • Efter installere den elektriske baseboard varmer, er en termostat forpligtet til at betjene den. Termostaten kan købes gennem Marley manipuleret produkter eller en af dens autoriserede forhandlere.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com