Fakta, at jeg behøver at vide om at installere et Metal tag Over helvedesild

July 16

Installation af et metal tag kan være flere i en realitet i din fremtid end du først troede. Hvis dit hjem har en eksisterende rullesten tag og du ønsker en ny metal tag, er der faktorer at tage hensyn til at fastslå, hvis dit eksisterende tag skal fjernes eller ej. Installation af et metal tag over en shingled kan spare en masse penge, men på nogle hjem med en ældre tag kan det ikke være muligt.

Rullesten tag

Mange tagene er færdig med asfalt helvedesild. Ikke alene er helvedesild fryd for øjet, men de vil vare mange år uden vedligehold. En installation af shingled tag er temmelig ligetil, men tidskrævende. Tid skal træffes for at få kurser af helvedesild lige og hver rullesten skal være naglet separat. Levetiden for en rullesten tag varierer afhængigt af kvaliteten af helvedesild og det lokale klima. Asfalt helvedesild kan sidste 10-20 år eller mere.

Metal tag

Metaltag er ved at blive mere almindeligt anvendt i 2011. Tidligere anvendes kun på staldene, pole bygninger og skure, kan et metal tag på et hjem være acceptabelt. Metal tagdækning kan være særligt beordret til de nøjagtige dimensioner af dit tag for at minimere trimning og skæring. Da metal paneler kan installeres direkte over en shingled tag, installerer tid kan være stærkt reduceret i forhold til et shingled tag. Måske er det bedste træk ved et metal tag dens levetid. Nogle metaltag kan sidste 50 år.

Fjerne rullesten tag?

Dette er et spørgsmål, som mange boligejere spørge når de overvejer installering af et metal tag på deres hjem. Svaret er ingen. Shingled taget skal ikke fjernes som forberedelse til installation af metal paneler. I virkeligheden, kan lag af asfalt helvedesild fungere som en isolerende barriere, holde hjemsted køligere om sommeren og varmere om vinteren i forhold til et metal tag installeret direkte over spær eller tag spær. Der er undtagelser. Hvis den eksisterende shingled tag har mange lag af helvedesild og er tung nok til at forårsage sagging, skal dette behandles før installationen af metal paneler, som gør taget endnu tungere. En anden overvejelse er, at nogle lokaliteter kan begrænse antallet af lag af tagdækning. Hvis grænsen i dit område er to lag, kan du kun har et lag af helvedesild før installationen af det metal tag, som kan betragtes som et andet lag.

Metal tag Underlayments

Selvom shingled taget på dit hjem ikke skal fjernes som forberedelse til installation af et metal tag, kan visse forholdsregler træffes for at sikre levetid af metal paneler. Et metal tag udvider og kontrakter, som kan forårsage grus indlejret i asfalt helvedesild til slib undersiden af metal tag paneler, at fjerne beskyttende finish. Rust kan danne, hvor den færdige beskyttende har været slidt væk og reducere levetiden af metal paneler. Følte tagdækning papir kan bruges som et underlag, men kan holde sig til undersiden af metal og rive, når metal udvider og kontrakter. Syntetisk eller folie-backed underlayments vil ikke stick eller forårsage korrosion på undersiden af metal paneler og kan tilføje en ekstra isolerende faktor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com