Fakta om elektriske ventilatorer

February 24

Elektriske ventilatorer anvendes til at regulere indvendige temperaturer. Folk bruger ofte dem i varmt og fugtigt om sommerdage for at øge luftbevægelse i et hjem. Nogle elektriske ventilatorer er bevægelig og kan sættes på et skrivebord eller på gulvet. Større modeller er permanent installeret på loftet. Elektriske loft fans er undertiden bruges om vinteren til at cirkulere varmere luft ned fra loftet.

Historie

Elektriske ventilatorer lavet deres første optræden i 1880-erne. Disse tidlige fans var lavet primært af messing. I de efterfølgende årtier, blev fans bygget af en lang række materialer, herunder stål, kobber og aluminium. I det enogtyvende århundrede, er de fleste indenlandske fans lavet af plastik.

Bruger

Det primære formål med indenlandske fans er at øge komforten Når vejret er varmt og klistret. Mens fans ikke faktisk sænke temperaturen i luften, bidrager de til at øge hastigheden af fordampning på huden, og gøre luften føle køligere end det egentlig er. Mens varme er den vigtigste faktor for niveauet for komfort eller ubehag af luft, er det også påvirket af fugtighed og debatterne. Fans til at holde luft bevæger sig og bringe frisk luft ind i et hjem, gør den indendørs miljø mere behagelig.

Windows

For maksimal effektivitet behøver fans at blive anvendt sammen med åbne vinduer. Hvis der er ingen måde for luften i et værelse der skal udveksles med udendørs, en elektrisk ventilator vil flytte det rundt, men vil ikke i væsentlig grad forbedre dets komfortniveau. Med åbne vinduer, ventilatoren skubber ud forslidt, varm luft og trækker i friske, kølige luft.

Aircondition

Udbredt brug af aircondition-enheder har reduceret forekomsten af elektriske ventilatorer. I modsætning til fans sænke air condition faktisk temperaturen i luften ved hjælp af kølemidler. Klimaanlæg bruger meget mere elektricitet end fans. Brug af fans sammenholdt med klimaanlæg, for eksempel ved at sprænge cool kælderen luft ind i et hus, kan reducere mængden strøm, som et klimaanlæg bruger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com