Fakta om fugl udtryk træet frøer

November 7

Fakta om fugl udtryk træet frøer

Treefrog fugl-udtryk er kendt videnskabeligt som Hyla avivoca. Det er en frog arter, som er en del af familien Hylidae. Fugl-udtryk treefrogs vises kun i USA og er endemiske for området. De er især udbredt i det sydøstlige region af nationen. Disse små frøer opholder sig på dybt skovklædte sumpe, vådområder fuld af buske og tempererede skove.

Udseende

Treefrogs er grøn, brun eller grå rygge. De har ofte vorter på deres overflader samt mørke pletter. Lys, hvidlig, gul eller bleg grøn steder almindeligt vises under øjnene. Deres tå pads er stor, og deres cifre tips har klæbende diske. Deres lyske og lår områder er en bleg grøn til hvid, og deres bagben har mørk-farvet barer. Hunnerne er større end hannerne. Hannerne kan være hvor som helst fra 1,25 til 1,75 inches, mens hunnerne tendens til at vifte fra 1,5 til 2,25 tommer.

Mad

Fugl-udtryk treefrogs klassificeres som opportunistiske foderautomater. De spiser for det meste små arboreal insekter og edderkopper. Generelt, søger de deres bytte ved fouragering i buske og træer.

Karakteristika

Fugl-udtryk treefrogs er nataktive og trælevende skabninger. Trælevende skabninger opholde sig træer. De kommer kun af træer til reproduktionsformål. Mandlige treefrogs foretage deres parring opkald mens beliggende på træet lemmer, og behandles kun i yngletiden. Opkaldet er karakteriseret ved en overtagelse af fløjter, der lyder som fugle, dermed deres navn. Flere af opkaldene kan høres pr. sekund.

Reproduktion

Fugl-udtryk treefrogs klassificeres som sent opdrættere. De har tendens til at race mellem juni til midten af August. De lægger deres æg i lavvandede farvande, i klynger af mellem 6 og 15 æg. Et gennemsnit på mellem 500-650 æg er lagt af fugl-udtryk treefrog hunner. Æggene er klækket og blive haletudser generelt inden for flere dage. Det tager omkring en måned for haletudser til at nå modenhed. Med overdreven regn, fugl-udtryk treefrog avl øger.

Underarter

Der er to underarter af fugle-udtryk treefrogs. De er de østlige og vestlige sorter. Den østlige treefrog kaldes Hyla avivoca agechiensis, mens vestlige kaldes Hyla avivoca avivoca. Sidstnævnte er mindre og sport bleg steder under øjnene. Førstnævnte er større og har lyse grønne eller gule pletter under øjnene.

Forsigtighed

Fugl-udtryk treefrogs give hud sekreter, som kan forårsage irritation til mennesker. Nogle symptomer på irritation af sekreter omfatter rindende øjne og løbende næser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com