Fakta om genbrug af vand

May 5

Fakta om genbrug af vand

Vandet genanvendelse vil blive et større problem som 21 skrider frem. En nylig EPA undersøgelse viste, at mindst 36 stater er foregribe nogle vandmangel i 2013. Dette vil gøre genanvendelse af vand teknikker en varm vare.

Vand genbrug i branchen

Mange brancher bruger vand til at afkøle processen med at skabe deres produkt. Dette vand er for det meste genbrugt tilbage gennem indtag på ubestemt tid fordi det indeholder lidt eller ingen forurening.

Kommunale vand genbrug

Mange kommuner genbruge vand ved behandling af spildevand og frigive det behandlede vand tilbage i samme reservoiret vandet blev oprindelig taget fra.

Miljøpåvirkninger

Vandet genanvendelse kan have en positiv effekt på en følsomme habitater i en region. Ved genanvendelse behandlede spildevand, er mindre nye, urørt vand taget fra disse ofte urolige økosystemer.

Genbrug vand i hjemmet

Boligejere kan genbruge gråt vand og regnvand i hjemmet med det relevante udstyr. Blot at have en handy spand eller en regn tønde tillader en person at samle vand, der kan anvendes på planter.

Fordele for mennesker

Udover at bidrage til at bevare skrøbelige økosystemer, kan genbrug vand også spare boligejerne penge. Den gennemsnitlige amerikanske hjem tilbringer $1,50 på tusind gallon af vand; over et år, der kan tilføje op til nogle besparelser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com