Fakta om kvarts bordplader

August 20

Fakta om kvarts bordplader

Manipuleret kvarts er en stadig mere populært valg til køkken bordplader. Quartz kombinerer udseendet af granit med uovertruffen styrke og holdbarhed af en af verdens hårdeste materialer. Mens det mangler nogle af de æstetiske appel af granit og er betydeligt dyrere end laminat, manipuleret er kvarts en smart valg for husejere på udkig efter et materiale, der er smukke og praktiske.

Grundlæggende

Kvarts er den anden mest rigelige materiale på jorden og den tredje-sværeste materiale. Manipuleret kvarts fremstilles ved at blande naturlige kvarts med 5 til 7 procent polymer harpiks. Pigmenter er tilføjet til mix for at opnå de utallige nuancer som manipuleret kvarts er tilgængelige. Dens konsistens kan være fine eller grove, afhængigt af hvordan det er behandlet, og kan kombineres med glas og andre reflekterende materialer til en mousserende finish.

Historie

Processen, der bruges af de fleste virksomheder for at oprette manipuleret kvarts blev udviklet af Breton, et italiensk selskab, i 1960 ' erne. Mens kvarts bordplader har optræder i europæiske køkkener i langt over et årti, brug af manipuleret kvarts i køkken design i USA er et relativt nyt fænomen, men dens popularitet er vokset betydeligt. Ifølge HGTVS hjemmeside steg amerikanske salg af kvarts bordplader med 60 procent i 2004.

Funktioner

Mest manipuleret kvarts er fremstillet til at ligne granit, selvom det kan være lavet til at ligne andre naturlige sten som marmor og kalksten. Det er tungere end granit og har et ensartet udseende, der er fri for mangler. Denne sammenhæng gør det et godt valg til store flader som køkken bordplader, da det er fremstillet i lange, tykke plader, som kan installeres som en enkelt, ubrudt stykke.

Fordele

Manipuleret kvarts er usædvanligt hårdt, meget holdbar, og i modsætning til granit, ikke-porøs. Det er varme - og smudsafvisende, og da det ikke kræver hyppige genforsegling af granit, det er også let at vedligeholde. Naturlige densitet og hårdhed af kvarts er meget modstandsdygtigt over for chips og buler, der ofte forekommer i granit og laminat bordplader. De samme kvaliteter, at holde det fri for pletter forhindrer også skadelige bakterier fra forurener køkken overflader. Det kommer i en række farver og mønstre til at matche næsten ethvert køkken, fra isnende hvid marmoreret pink og dybeste sort.

Overvejelser

Mens der er stort udvalg af farver, mangler manipuleret kvarts de subtile variationer i farve, tekstur og korn, der giver granit sin karakteristiske appel. Det er svarende til granit, men i at sømme mellem enkelte plader er ofte synlige, især i lysere nuancer. Kvarts er også ikke mindre dyrt materiale end granit og meget dyrere end laminat. Endelig, den vægt og strukturelle overvejelser involveret i installationen af kvarts køkken bordplader gør det et job bedst at overlade til en certificeret professionel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com