Fakta om lysstofrør

August 5

Fakta om lysstofrør

Fluorescerende pærer er nogle af de mest effektive og miljøvenlige pærer tilgængelige. De er kendt for at bruge omkring 20 til 40 procent mindre elektricitet, når sammenlignet med standard glødepærer og vare op til 10 gange længere. Deres kompakte stil og effektivitet gør lysstofrør ideel til installationer i boliger, kontorer og endda gadebelysning.

Historie

Folk har tendens til at tænke på lygter, pærer og elektriske lamper som værende opfindelsen af Thomas Edison med sine glødepærer. Dog Ed Hammer, ingeniør for General Electric (GE) opfandt den kompakte lysstofrør (CFL) i 1976. GE ledere syntes om ideen, men den kommercielle produktion kræves nye produktionsanlæg, som på tidspunktet ville have omkostninger GE $25 millioner, fører dem til at anse det som økonomisk ikke rentabelt at producere. Designet blev til sidst rende og produceret af mange andre før GE kunne indlede et licensprogram.

Fordele

Fluorescerende pærer er ca 66 procent billigere end almindelig glødelamper muligheder, samtidig med at den samme mængde af lysstyrke; disse pærer holder længere med en gennemsnitlig levetid på seks gange som en glødepære pære. Yderligere, ikke de decharge yderligere varme som fælles med glødepærer, hvorved frygt for at brænde og andre elektriske funktionsfejl.

Ulemper

Den primære ulempe af fluorescerende belysning er, at de indledende omkostninger kan være op til tre gange, sammenlignet med andre typer af pærer. Lysstofrør er kendt for at flimre mærkbart, som kan være forstyrrende for nogle brugere. Det er også betydeligt mindre attraktiv, især da de kun udleder lyse hvidt lys, hvilket også betyder, at de ikke kan bruges til stemningsbelysning.

Statistik

Ifølge Energy Information Administration (EIA), der 9 procent af boligområde elektricitet bruges kun til belysning. De gennemsnitlige månedlige udgifter for elektricitet af plejehjem i USA er omkring $100. ni procent af $100 er $9, hvilket betyder, at den gennemsnitlige amerikanske husstand tilbringer $108 i gennemsnit på El til belysningsformål. Sparepærer kun forbruge gennemsnitligt 25 procent af elektricitet i forhold til glødepærer, aktivering af amerikanske husholdninger potentielle besparelser på op til $81 om året ved hjælp af fluorescerende belysning optioner.

Forholdsregler

Fordele ved at købe lysstofrør kan nævnes, at de reducerer overordnet mercury emission til luften. Men alle lysstofrør indeholder små mængder af kviksølv, som er yderst giftigt ved kontakt. 20 procent af hjem i USA gøre over brug af sparepærer og de udgør en stor sundhedsfare, hvis ikke bortskaffes korrekt. Kviksølv er et tungmetal og dermed nedbryde ikke et harmløst stof, som kan præsentere symptomer, herunder hovedpine, hukommelsestab, rystelser og andre mere alvorlige nervesystemet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com