Fakta om omvendt osmose vandfiltrering

January 1

Fakta om omvendt osmose vandfiltrering

En potentiel kilde til forurenende stoffer og mikroorganismer, vand kan forårsage sygdomme når ikke korrekt filtreret. Derfor, søgningen efter renere og sikrere vand førte til fødslen af flere videnskabelige processer inden for vandbehandling. Ifølge Water Quality Association bruger amerikanerne betydeligt for at løse behovet for renere og sikrere vand med en anslået fire ud af 10 amerikanere bruger deres helt egen hjem vand behandling enheder, såsom omvendt osmose vandfiltrering.

Vand forurenende stoffer og forurenende stoffer

Vand kan indeholde vigtige mineraler og næringsstoffer til kroppen; Det indeholder imidlertid også mikroskopiske organismer og andre miljøforurenende. Cryptosporidium, en parasit passerede gennem afføring, giardia, en parasit, der forårsager diarré, findes på overfladen af vandkilder som søer og vandløb, og kan angribe immunsystemet. De modstå klor-baserede desinfektionsmidler og overleve i en lang periode uden for kroppen. Pyrogen, et stof fra døde bakterier, der forårsager feber, også findes i vand og så gøre andre mikrober, der kan forårsage kvalme, diarré, mave kramper og hovedpine. Forurenet vand kan desuden indeholde amøbe, nukleare forurenende stoffer, kemikalier, der anvendes til skadedyrsbekæmpelse, kviksølv og andre natrium-baserede salte.

Hvad er omvendt osmose?

Omvendt osmose drev væk vand radikaler ved hjælp af osmotisk tryk til at fjerne forurenende stoffer og forurenende stoffer fra vandet. Oprindeligt brugt til proces og filter vand i ubåde, kommer omvendt osmose stærkt anbefales af den amerikanske National Standard Institute, ANSI, for hjem-baseret vandbehandling. Det bruger en semipermeabel membran til at presse vand fra hanen kombineret med en koncentreret opløsning til at adskille rent vand fra flere former for forurenende stoffer og forurenende stoffer. Når processen med omvendt osmose er færdig, er resultatet rent vand, frie radikaler og andre fremmede materialer.

Fordelene ved omvendt osmose

Ifølge ANSI rense filtre, der anvender omvendt osmose effektivt vand. Omvendt osmose også udvasker mikroorganismer, såsom cryptosporidium, og fjerner klor og chlordioxid fra drikkevand. Ifølge Dr. Schoen af hygiejne-Institut, Universitätsklinikum Bonn, Tyskland, selv med popularitet klor til desinfektion af drikkevand på verdensplan, det ikke forhindrer vand-medieret sygdomsudbrud fra sker. Derudover kan klor øge kroppens følsomhed over for blære og rektal kræft, hud allergier, astma og bihulebetændelse. Der er også et link mellem chlordioxid og nervesystem fejl i små børn, siger US Environmental Protection Agency. Ifølge uafhængige Cancer Research Foundation, i nogle tilfælde for meget klor i vandet kan skade fostret af en gravid kvinde, og i ekstreme tilfælde kan endda forårsage dødsfald blandt spædbørn. Ved hjælp af omvendt osmose kan eliminere og forebygge de skadelige virkninger af mikroorganismer og klor.

Begrænsninger og ulemper ved omvendt osmose

Selv om en af de mest effektive vand behandlingssystemer til rådighed, omvendt osmose vandfiltrering har visse begrænsninger. Det har brug en granuleret aktivt kulfilter, så det kan udrydde trihalometan, en form for kulbrinter og biprodukt ved desinfektion processen. Det er dyrt at installere omvendt osmose filtrering systemer, især hvis du planlægger at gøre det på de vigtigste vandlinjen. Processen bruger 2 til 3 gallons af vand til at producere mindre end en gallon af rent og drikkeligt vand. Installation af omvendt osmose kun områder hvor du har brug for vand til drikke og madlavning, såsom køkken, vil sænke omkostningerne. Mens omvendt osmose vandfiltrering værker til at producere rent vand, det kan også fjerne essentielle mineraler i vand, som kroppen har brug for.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com