Fakta om Portable bygninger

July 10

Bærbare bygninger, også kendt som "aftagelige bygninger," er bevidst lavet at være bevægelige snarere end permanent bygget på et sted. Den bærbare bygning er forskellig fra en permanent struktur i, at det er ofte anvendes midlertidigt og fjernet senere. De fleste bærbare bygninger er konstrueret af træ, vinyl eller stål, og der er flere fakta individuelle til denne stil af byggeri.

Gennemførelsen

Bærbare bygninger er for det meste brugt som ekstra kontorplads, fleretages kontorer, skole klasseværelser eller børnehave plads eller hjem. Disse bygninger er foretrukket på grund af de mange fordele, de tilbyder samt mulighed for lavere indkomster at leve på et niveau af komfort de ikke tidligere havde råd i faste boliger. I nogle områder af verden udnyttes bærbare bygninger til andre formål, herunder sygehuse, byggeri site hytter, staldene, garager, Legehuse og endda drivhuse.

Fordele

Den største fordel ved en bærbar bygning er, at nogen foundation er normalt kræves. Dette skærer ned tidsforbrug, som ejeren har ikke at vente i måneder på enden for at blive bygget og også skærer ned på setup prisen som opbygningen af det er billigere end konstruere permanente bygninger. Reparationsomkostninger og reparation er heller ikke så meget af en besvær når det har været bygget, siden anvendte til at gøre strukturen, som træ eller plast, er let tilgængelige materialer. Er transportabel, kan bygningerne også flyttes fra sted til sted uden at kompromittere konstruktionen.

Materielle spørgsmål

Selvom der er mange fordele, har bærbare bygninger også mangler, som regel afhængig af de anvendte materialer. Billigt konstrueret plast og metal skure er kendt for fugt kondens, utætheder og korrosion. Sammen med ved hjælp af billige træ, disse problemer gør bærbare bygninger delikate og vanskelige at opretholde. Tynd metal kaster også varme op meget hurtigt i høje sommertemperaturer. De er derfor begrænset brug, da de ikke kan gemme benzin eller andre flygtige væsker og gødning.

Grænser og overvejelser

Selv om bærbare bygninger ikke kræver et fundament, kan de flytte når de er på jorden fryser og smelter, hvilket betyder, at bunden af bygningen kunne ændre, fører til døre ikke lukke ordentligt. I værste tilfælde, kunne selve bygningen vippe lidt, gør sit gulv ujævnt. Et andet punkt, der kan tages i betragtning når vælger bærbare bygninger er, at de fleste af dem ikke kan ændres efter forlader fabrikken, hvilket betyder at opgraderinger, såsom tilføjelse af en anden historie, ikke kan være muligt, fordi disse bygninger er bygget på meget specifikke design, sikre portabilitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com