Fakta om propan generatorer

June 16

Propan, også kendt som flaskegas eller LPG, er en populær brændstof, der anvendes til motorer, ovne, grill og varmeanlæg. Det er en gas, der kan være komprimeret i en flydende form, gør det muligt at blive transportabel. Denne brændbart fuel har fundet sig selv nyttig i mange af folks daglige aktiviteter. Endnu en af propans mere nyttige programmer kan findes i propan generatorer.

Hvad er propan?

Propan, først opdaget af Dr. Walter Snelling i 1920, er en tre-kulstof basisk, hvilket kan være fremstillet ved forarbejdning af naturgas eller olie. Propan er ugiftige i naturen, men når den indåndes bevidst, kan det medføre iltmangel. Når propan er brændt, danner det kuldioxid og vand. Det brænder med en klar og synlig flamme, og resultatet af dets forbrænding er rene og organiske udstødning. På grund af dette er propan en af de top valg i køretøjsbrændstoffer, benzin og diesel.

Hvad er en Generator, propan?

Der kan benyttes propan i generatorer, som igen tjener som en effektiv back-up strømkilde. Det er det foretrukne brændstof på gårde og i andre fjerntliggende områder. Brændstoffet kan gemmes i separate tanke eller forbundet med en eksisterende gas linje. Der er et bredt udvalg af propan-drevne generatorer på markedet med forskellige funktioner og magt niveauer. Mange propan generatorer appellerer til forskellige typer af magt behov. Der er to typer af propan generatorer--bærbare og standby.

Fordele

Propan er en populær brændstof valg af forskellige årsager. Propan kan lagres i længere perioder, og er mere omkostningseffektive sammenlignet med andre typer af brændstof. Propan brænder mere effektivt end andre brændstoffer og det også udleder mindre CO2. Dette gør propan det foretrukne valg for folk, der ønsker at praksis grønne eller miljøvenlig livsstil. Derudover er portable-type propan generatorer kompakt og let.

Funktioner

De fleste propan generatorer omfatte automatisk start-ups, hvilket gør dem meget nyttigt under strømafbrydelser. De også funktion programmeret selv tester der vil hjælpe med at opretholde generatoren. Propan generatorer har forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der er vigtige for forebyggelse af uheld. For mobilitet har de fleste generatorer et hjul og en remskive. Standby propan generatorer er populære hos privatkunder, mens de bærbare er mere efterspurgte i fjerntliggende områder.

Brug

Propan generatorer kan bruges næsten overalt. Denne type generator kan flyttes let fra ét sted til et andet. Du kan bringe en propan generator langs under sport eller camping ture. Til familie brug er propan generatorer sikrere end benzin generatorer. Desuden, da propan generatorer producerer en mere miljøvenlig emission, de er sikkert og sjovt at bruge enten i den travle by eller i den uberørte udendørs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com