Fakta om Risers

December 23

Fakta om Risers

En trappe riser er den lodrette del af de skridt, der skaber en sikker bagstopper for hvert trin. Når stødtrin er korrekt opbygget, kan de hindre trappe ulykker ved at opretholde sikker trappe højde. Forstår den korrekte måde at designe og bygge risers kan hjælpe i den overordnede udformning af en funktionel og stabil trappe.

Højde

Riser er installeret til den lodrette del af stringer. Stringer er det store stykke træ med tænderne skæres i det som de trin og stødtrin er installeret. Hvis riser er for høj, kan trappen være vanskelig at klatre. Den ideelle højde for en riser svinger mellem 8 inches og 8 1/4 inches, ifølge den amerikanske inspicere hjemmeside. De bedste dæk Site tilbyder en hurtig metode til bestemmelse af den rigtige højde for en riser: summen af to stigrør og en trappe køre bør være ca 24 inches. En løbetur er afstanden fra riser til riser i et enkelt trin. Hvis et trin har en køre 8 inches, kan så de to udvidelsesstik være 8 inches hver at gøre ialt 24 inches.

Designovervejelser

Design for risers for en flyvning af trappen skal have et forhold, der giver mulighed for en komfortabel trappe. Hvis riser er for høj, vil folk rejse som de forsøger at bruge trappen. Dette er navnlig farlig for små børn, der kan køre op og ned trin og ældre mennesker, der har svært ved at bruge trappen. Hvis riser er for lavt, bliver din trappe, ekstremt lange og lavvandede.

Menneskelige fejl

Måle og skære trappe stødtrin er ofte ikke en eksakt videnskab. Stringere kan undertiden har riser mounts, der er lidt fra et trin til næste. Ifølge den amerikanske inspicere hjemmeside, skal højden af alle dem der vågner i en trappe være inden for 1/2 tomme af hinanden for at give mulighed for sikker og behagelig brug af trappen.

Forkant

Kør af trinnet er afstanden fra dette skridt tilbage riser til riser på trin nedenfor det. Den resterende del af de skridt, der hænger over riser er benævnt forkant af trinnet. Forkant sker primært for at forbedre design udseendet af trappen og er ikke en obligatorisk del af en trappe design.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com