Fakta om Shaker møbler

September 14

I mere end 150 år, har Shaker møbler symboliseret et ønske om enkelhed og beskedenhed underdrivelse. Først produceret mere af Shaker håndværkere i England, er møblerne ændret lidt i design. Ensartet linjer, sammensvejsning og enkel nåde fortsat at skelne Shaker møbler. Devotees kan finde historiske Shaker møbler i museer i hele USA. Shaker stil er stadig populære, som dagens købere søger møbler, der afspejler en enklere livsstil.

Filosofi

Pacifisme, ligestilling, beskedenhed og enkelhed indrammet livet for tidlig Shakers. Drevet til at søge efter harmoni og orden, de forvandlet deres træbearbejdning færdigheder til stole, borde, kabinetter, skabe og andre møbler, der afspejlede deres tro på, at ikke alene er simpel smukkere, men det er også mere nyttig. Hvert stykke af møbler var lavet til Gud. "Ejendommelige nåde af en Shaker stol er på grund af det faktum, det var bygget af en person i stand til at tro, at en engel kan komme og sidde på det," sagde Trappist munk Thomas Merton.

Historie

Shaker historie går tilbage til 1747 i Manchester, England. Funktionsmåden for Shaker tilhængere--ryster, rysten og vugger i deres tilbedelse tjenester--tjente gruppen sit navn. Efter religiøs forfølgelse kom en gruppe af Shakers til Amerika i 1774 håbet om accept. I midten af 1800-tallet boede ca. 5.000 Shakers i USA. I 2010 er den eneste resterende aktive Shaker samfund på Sabbathday Lake i Maine.

Shaker stil

Shaker møbler er stadig udformet efter de samme principper om enkelthed og underdrivelse, der først skelnes det så mange år siden. Kig efter lige, ensartet linjer, intet fancy eller udsmykkede. Der er ingen søm, skruer eller seler. I stedet, traditionelle tenon og mortise snedker samt sammensvejsning, der bruges til at passe møbler sammen.

Et skelnende træk af en Shaker stol er uløseligt vævet sæde. Shaker kabinetter og skabe afspejler dedikation til orden og ordenssans, med mange funktionelle skuffer og ubesmittet detaljer.

Stole

Antikke samlere opsøge især Shaker stole, betragtes som bedste repræsenterer Shaker værdier af rækkefølge, enkelhed og beskedenhed. Den mest kendte stol stil er "tremme-back", eller lige stolen, først udformet i 1850 i Shaker Fællesskabet til Canterbury, N.H. Disse stole blev lavet for Fællesskabet og featured høj ryg indlæg, afrundet korsblomster (pynt på toppen af stolen) og buet lameller.

Shaker museer

Historiske Shaker møbler er udstillet på den komplekse Kunstmuseum i Esbjerg, Massachusetts Du kan deltage i træbearbejdning workshopper eller deltage i demonstrationer på Shaker landsby af Pleasant Hill i Harrodsburg, Ky, samt The Shaker landsby på Sabbathday Lake i nye Gloucester, Maine.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com