Fakta om Solar Powered hjem

July 31

Fakta om Solar Powered hjem

Sol-teknologi bliver mere praktisk og billig hver dag og er understøttet af en suppe af statslige tilskud. At afgøre, om din klar, her er et par ting at overveje.

Omkostninger

Hvis du ønsker at leve off-grid', koster en one-kilowatt hjem solsystem, (nok til at drive den gennemsnitlige hjem), omkring $10.000. Denne omkostning påtager sig ingen tilskud af nogen art og er altomfattende, hvilket betyder, at omkring 10 eller så paneler, batterisystem, inverter og ledninger.

En på grid system (, der er forbindelse til byens elselskab men bruger solar først) omkostningerne omkring halvdelen der.

Disse systemer kan installeres i en dag eller to af en elektriker med solar certificering.

Tilskud

Skattefradrag, rabatter og lokale incitamenter kan reducere omkostningerne ved jeres solsystem drastisk. Det er muligt, i nogle tilfælde, til at finansiere hele systemet gennem disse incitamenter. Desværre, disse subsidier er altid under forandring. Gå til Dsire, en hjemmeside vedligeholdes af den os Department of Energy for en omfattende liste af subsidier i dit område. Linket nedenfor.

Afkast af investeringer

Hvor lang tid vil det tage dig til at gøre tilbage din investering? Nå, det afhænger af hvordan solrige din homestead sker for at være.

At spare dig tid er der ingen overraskelser når det kommer til solenergi zoner. Hvis du bor i solrige område, såsom ørkenen, kan du forvente at betale off din panel i så hurtigt som syv år. De fleste af syd kan forvente over ti. Midwest regioner kan tage så lang tid som 20 år til at betale og nordlige områder endnu mere. Det er vigtigt at huske, men at disse skøn kunne forbedre dramatisk som energi priser gå op.

Et kraftværk i hjemmet

Da solar drevet er boliger producenter; og ikke kun forbrugerne, energi, nogle gange mere energi er produceret end forbruges. Afhængigt af lokal lovgivning og energipolitik, vil eventuelle overskydende El du producere fodres tilbage til gitteret elektriske. Energiselskaber vil ofte passe dit hjem med en speciel måler, som kan slå "baglæns" for at registrere hvor meget energi du er i kraft, sælge dem. Det vil enten blive talt som en kredit på din elregning, eller i nogle tilfælde, tager form af check i postkassen.

Fremtid

Solpaneler fortsætte med at forbedre effektiviteten. Ikke kun forbedrer den teknologi understreger disse paneler hvert år, men omkostningerne til at producere PV paneler falder som virksomheder nå en stordriftsfordele. Energipriser, det er almindeligt troede, er også kommer til at gå på lang sigt. Derfor, selv hvis du beslutter, at er ikke det rigtige valg i år, solar muligheder for dit hjem bør være op til fornyet overvejelse hvert par år som betingelser ændring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com