Fakta om Trex pyntede

August 8

Trex pyntede er en vedligeholdelsesfri, komposit materiale lavet af genbrugstræ og plast. Dette attraktive bygning materialeomkostninger lidt mere end traditionelle træ er pyntede, men stigende i popularitet på grund af dens let vedligeholdelse og attraktivt udseende. Dette miljøvenlige produkt er et godt valg for udendørs hegn, dæk og gelændere.

Funktioner

Trex sammensatte pyntede, gelænder og hegn materiale er lavet af genbrugstræ og plast, herunder savsmuld, paller og plastik indkøbsposer. Den er anvendelig i en afart i nydelig farver.

Fordele

Trex pyntede er splinter-fri, fugt-resistente, lysægte, skridsikker, insekt-resistente, rot-fri, kemikalie-fri og kræver ikke maling eller farvning. Trex pyntede bærer en 25-års garanti.

Betydning

Hvert år, sparer fremstilling af sammensatte Trex pyntede tusindvis af tons af skrot træ og plast fra lossepladser.

Historie

Trex selskab blev dannet i 1996 og blev børsnoteret i 1999. Trex selskabets hovedkvarter ligger i Winchester, Virginia (Se nedenstående ressourcer).

Fun Fact

Trex genbruger 1,3 milliarder plastik indkøbsposer og 300 millioner lbs. i savsmuld hvert år for at fremstille miljøvenlig Trex pyntede.

Misforståelser

Bare fordi Trex pyntede er lavet af genbrugsmaterialer betyder ikke, det er billigere end træ. Produktet er udviklet til at give mange fordele over traditionelle træ pyntede. Værdien fremgår når du overveje produktets lang levetid og lav vedligeholdelse behov.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com