Faktorer, der påvirker drejningsmomentet af en Generator, DC

December 25

DC generatorer konvertere drejningsmoment til en DC elektrisk strøm. De er ofte bruges til at oplade batterier, der kræver DC-strøm. Nogle batterier, som dem, der anvendes på off-grid sol eller vind powered systemer, bruge en inverter så DC batterier kan levere brugbar strøm til lys, apparater, computere og andre husstandens elektriske behov. DC-generatorer har mange andre applikationer. Hver ansøgning dikterer den foretrukne kilde til drejningsmoment og hver kilde af drejningsmoment kommer med sit eget sæt af faktorer.

Drejningsmoment: Definition og kilder

Drejningsmoment er kraft i en cirkulær bevægelse, og det er oftest udtrykt i pund-fødder. En pund-foden af drejningsmoment er lig med den kraft, der udøves af et pund af vægten påføres en løftestang præcis én fod lang. Næsten enhver kraft kan give drejningsmoment skal konverteres til DC-strøm. Kraften behøver ikke nødvendigvis at blive udøvet i rotation; den skal udnyttes i rotation. Gasmotorer bruge ekspanderende gasser til at slå en krumtap; vindmøller bruge knive til at rotere vindmøller; endnu en person, der driver en stationær cykel kunne forvandle menneskelig magt til roterende kraft (drejningsmoment) til at slå en drivhjul.

DC Generator anvendelser

Brugen eller formålet med en DC generator påvirker kilden til dens drejningsmoment. Hver kilde af drejningsmoment har sit eget sæt af faktorer. Fælles anvendelser omfatter kraftoverførsel off-grid hjem, backup strømforsyning til boliger og bygninger, rekreative køretøjer og camping, byggeri belysning, midlertidig sen kraft og håndkraft udrykningsblink og radioer. Hver ansøgning dikterer den mest hensigtsmæssige energikilde. To fælles kilder er forbrændingsmotorer (gas eller diesel) og vind-drevne turbiner.

Forbrænding drevet DC-generatorer

Den største faktor påvirker drejningsmomentet produceret af gas eller diesel drevne motorer kraftoverførsel en DC generator er størrelsen af motoren. Mange faktorer påvirker drejningsmoment output af forbrændingsmotorer, men ingen faktor er lige så vigtig som størrelsen af motoren. Mindre motorer kan være udviklet til at mere arbejde men generelt større energi krav opfordring til større motorer.

Vindmølle drevet DC-generatorer

Vindmøller er enklere end motorer, men mange faktorer påvirker det drejningsmoment, der er produceret af en vindmølle. Blandt dem er arten af vinden og arten af turbine eller vinger. Vinden skal være til stede til at give drejningsmoment. Uden vind er der ingen drejningsmoment og ingen aktuelle. Hvis systemet bruges til at oplade batterier, skal vinden komme i passende styrke og frekvens til at genopfylde batterierne. For lang en pause eller for lys af en vind kan resultere i batterierne bliver forarmet. Knivene påvirker, hvor effektivt kraften af vinden er overført til drejningsmoment. Store propel-lignende vinger er i stand til at producere en stor mængde af drejningsmoment, men de vil ikke operere under lette vindforhold. Mindre turbine design kan drage fordel af lettere, stabil vind. Helix designs kan drage fordel af vindene hurtigt ændre retning. Arten af vindene dikterer det bedste design for et bestemt program.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com