Fald Centerpiece Craft-projekter

January 31

Fald Centerpiece Craft-projekter

Efterårets er fyldt med ferie fester og familiesammenkomster. Fordi mange af disse festligheder centrum omkring mad, kan udsmykning i tabel være en kreativ måde at omfavne efterårssæsonen. Fall centerpiece håndværk projekter kan være omfattende eller mindre indviklede afhængigt af tid, smag og lejlighed. Brug årstidens materialer, herunder naturligt genbrugsmaterialer, til at oprette din falde centerpiece håndværk.

Stearinlys

Stearinlys kan bruges som dekoration til at skabe en romantisk tabel stykke. Sæsonen efterår bruge efterår-farvede stearinlys i røde, brændt appelsiner og brune. Bruge duftende stearinlys til at tilføje en dejlig aroma til kernen. Honningkager, kanel og vanille-duftende stearinlys stimulere olfaktoriske minder traditionelt forbundet med faldet sæson. Wrap baser på stearinlys i guld og bronze folie til at skabe en festlig base.

Spiselige ordninger

Sæt din spisebordet med en spiselig, attraktive centerpiece. Disse stykker er funktionel og sjov. Bruge en våd floral skum som en base. Der er en masse grøntsager, der kan bruges, der er både smukke og holdbare. Bland lilla og hvide grønkål for en blomstret effekt. Asparges og majs er årstidens grøntsager, der gør for god dekoration, som de er langtidsholdbare og har interessante teksturer.

Blomst

Efteråret blomster og blade er ingredienserne til traditionelle Bordblomster. Efterår-blomstrende blomster som mums og solsikker er naturligt smuk og kræve lille arrangement. Efterårsblade kan genanvendes og bruges til at dekorere og accent blomsterdekorationer. Placere dem i en høj eller bred vase for en varieret effekt. Ordningerne kan være små og enkle eller udsmykkede og grand afhængigt af smag eller lejligheden.

Græskar

Græskar som græskar og squash er rigeligt i efteråret sæson. De er symboler på efteråret og kommer i mange forskellige farver og størrelser. Græskar kan placeres direkte på bordet og arrangeret lag på toppen af hinanden, eller de kan placeres i en festlig kurv eller store træ skål. For en mere indviklede dekoration, skære græskar eller brug permanent markør til at tegne direkte på græskar.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com