Fall badeværelse farve ideer

January 21

Fall badeværelse farve ideer

Badeværelse indretning kan ændre med sæsonen. For at ændre din badeværelse indretning med sæsonen, er det vigtigt, at du starter med neutral-farvede vægge, inventar, gulve og kabinetter. Skift til en fall look til badeværelset er så simpelt som at ændre farverne på dens indretning.

Elementer til ændring

Når dekorere dit badeværelse til efteråret, simpelt hen skifte ud din badeforhæng, og badehåndklæder, affaldsspand, skylning cup, Tandbørsteholder og sæbedispenser. Du kan tilføje ekstra indretning såsom stearinlys, gæsterne sæber og små vægmalerier til accent den sæson tema.

Juvel toner

Juvel toner blevet meget moderne i efteråret, og der er en bred vifte at vælge imellem, herunder dybe og ametyst lilla, rav, Rubin, smaragd grøn, dybt og safir blå, guld og sølv. Hvis du ønsker at dekorere dit fald badeværelse i lilla nuancer, her er nogle farve ordningen ideer: amethyst, emerald og guld; Ruby, rav og dyb lilla; Deep blue, rav og sølv; lilla, ruby og guld; ametyst og rav.

Fall Spa

Uanset hvad tid på året foretrækker nogle mennesker at deres badeværelse har en luftig, spa-lignende føler. For at justere dette tema til efteråret, Prøv følgende farveskemaer: turkis, fløde og guld; himlen blå, brun og guld; fløde, guld og brun; Aqua, creme og dyb rød; Aqua, sølv og guld. Tricket med dette tema er at tilføje i klassiske efterårsfarver med blå-grønne nuancer og en neutral farve (f.eks. hvid, creme eller tan).

Klassiske efterårsfarver

Visse farver er forbundet med fall sæson--bronze, guld, dybe appelsiner og gule, og brun er klassikere. Nogle klassiske falde farvekombinationer til at prøve: maroon og guld; Bourgogne, orange og creme; guld, dyb rød og mørk gul; Brown, tan og guld.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com