Fall & vinter blomstrende planter

January 22

Blomstrende planter føje et strejf af farve til de skiftende landskaber i efterår og vinter. Mens de fleste folk almindeligvis tænker på blomster som en forår eller sommer forekomst, er der en række af blomstrende planter, der blomstrer i de koldere årstider. Hvis du søger for at udvide floral skønheden i din værftet, er der en række muligheder. De fleste planter der blomstre i efteråret eller vinteren tåle frost og sne meget godt.

Vernal Witchhazel

Hamamelis vernalis eller vernal witchhazel, blomster i de sene vintermåneder. Blomstrer er enten rød eller gul på denne tætte busk der vokser op til 10 fod høje. I landskabspleje, er denne plante almindeligt anvendt i skærme eller læhegn. Nye blade er lilla og drej gylden gul i efteråret.

Krysantemum

Krysantemum, eller mums for korte, er en populær fall blomsterplante. Planten blomstrer i efteråret, fordi lange perioder er påkrævet for at producere blomster. Planter spænder i højde fra 1 1/2 til 3 fødder. Blomst farver varierer og omfatter nuancer af gul, bronze, pink, lilla, Bourgogne og hvid.

Hellebores

Hellebores er en familie af vinteren blomsterplanter, der omfatter Julerose og Lenten rose. Betragtes som urteagtige stauder, planter blomstrer hele vinteren. Trods navne, planterne er ikke roser, men hører til samme familie som buttercup. Blomst farver omfatter lavendel, hvid og lyserød.

Blåskæg

Caryopteris eller Blåskæg, er en urteagtige flerårig plante, der producerer små blå blomster. Planten trives i direkte sollys og fungerer godt som en grænse plante. Plante højde varierer fra 3 til 4 fod. Blå blomster dukke op i tidligt falde og sidste for omkring to måneder.

Blomstrende kvæde

Blomstrende kvæde er en type af busk, der blomstrer i slutningen af vinteren og det tidlige forår. Denne løvfældende plante vokser 6 til 10 fod høje. Blomstrende kvæder trives i fuld sol og producere blomstrer i rød, hvid og lyserød. Blomstrer dukke op på bush før nye blade.

Sortøjede Susan

Rudbeckia hirta, eller black-eyed Susan, er en af de mest almindelige amerikanske krydderurt. Blomstrer typisk opstår i sommer og sidst i hele efteråret sæson. Blomsterne er gule med en mørkebrun center og gøre en farverig tilføjelse til blomsterhaver.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com