Fall & vinter tip til Lawn Care

February 18

Fall & vinter tip til Lawn Care

De mange arter af græstørv græsser kan opdeles i to hovedgrupper: varm-sæson græs og cool-sæson græsser. Varm-sæson græsser såsom Bermuda, St. Augustine og centipede græs kræver meget lidt vedligeholdelse i løbet af efteråret og vinteren, fordi de er fuldstændig hvilende og vil ikke drage fordel af gødskning og vanding. Omvendt, cool-sæson græsser som Kentucky bluegrass, Rød Svingel og rug græs ramte deres storhedstid i efteråret, vinteren og foråret og vokse langsommere i varmt vejr. Typen af vedligeholdelse din græsplæne vil forlange hen til ophold sunde afhænger meget af hvor du bor.

Anvendelse af gødning

Befrugte cool-sæson græsser i begyndelsen af November, to uger efter du opbevare plæneklipperen for sæsonen. Vand umiddelbart efter ansøgning. Et pund af kvælstof pr. 1.000 kvadratfod bør være tilstrækkeligt til at nære rødder, der stadig vokser indtil den første hårde frost. Befrugtende efter den første hårde frost vil forårsage vækst over den jord, der sandsynligvis vil dø når det sner. Varm-sæson græsser behøver ikke befrugtende i efteråret eller vinteren. Det vil gøre er årsag vandforurening fra afstrømning.

Rivning og Dethatching

For cool-sæson græs, rive op blade og sønderdele dem for barkflis eller disponere over dem i værftet affaldsposer. Blade tilbage i bunker vil slå græs i løbet af en vinter sne. Efteråret er også et perfekt tidspunkt for dethatching, eller at fjerne døde græs, der har tendens til at bygge i græstørv, fratage det af fugt og lys. Leje en magt rake, dethatch plænen og placere den døde thatch i værftet affaldsposer. Om vinteren bruge calciumchlorid til deice din indkørsel; Det er mindre skadelige for græs end natriumchlorid.

Vanding og mund trafik

Stop vanding cool-sæson græs efter gødskning i November. Sne og slud vil snart give alle fugt behov. Undgå at gå på græs, før frost smelter for at forhindre bryde frosne stængler og beskadige græstørv. Omvendt, varm-sæson græs skal vandes om vinteren når der har været ingen regn for 10 eller flere dage. Vanding vil dybt og ikke alt for ofte tilskynde rødder at vokse ned i jorden.

Anvendelse af herbicider

Dit bedste forsvar mod ukrudt og skadedyr i enhver type af græs er en sund, tæt græsplæne, men lejlighedsvis, herbicider kan være nødvendigt at kontrollere invasive ukrudt. Anvendelsen af herbicider afhænger af ukrudt stede. Cool-sæson ukrudt som fuglegræs og spurweed kan bremses med November og februar anvendelser af herbicid. Følg altid vejledningen på pakken for korrekte proportioner. Mange varme-sæson ukrudt kan undgås ved ikke befrugtende varm-sæson græsplæner i løbet af efteråret og vinteren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com