Familie badeværelse idéer

September 21

Familie badeværelse idéer

Badeværelse design kan være en vanskelig opgave. Tilføje en familie til badeværelse Designovervejelser og udsmykning badeværelset kan synes en næsten umuligt designe udfordre. Alle ønsker eller har brug for noget andet i den badeværelse plads, men klynke ikke; at designe en fantastisk, er familievenlige badeværelse plads ikke en uoverkommelig opgave. Med blot et par simple tricks, kan dit badeværelse blive en hyggelig plads, sikker og praktisk for hele familien.

Sikkerhed

Den første overvejelse i en familie badeværelse bør altid være sikkerhed. Badeværelset er en veritabel minefelt af farer for børn, så tag tid til at børnesikkert badeværelse plads. Sikre at badeværelser er utilgængeligt for små børn, og aldrig efterlade et barn alene i badeværelset. Installere afkrogningsbeskyttelse inde i skabe og skuffer til at holde børn fra at åbne dem, bruge klar plast plug dækker i forretninger, holde alle medicin i låst medicin kabinetter af utilgængeligt for børn, installere bløde gummi overtræk på vandhaner og placere gummi-backed måtter på flise gulve for at gøre det mere slip-resistente. Familie badeværelser er om funktionalitet og sikkerhed for hele familien, herunder små børn.

Farve

Vælg badeværelse farver med hele familien i tankerne. Mænd og drenge er usandsynligt, at være behageligt i en pink badeværelse, for eksempel, så vælg en kønsneutral eller earthy farve til en familie badeværelse. Brune og tans, grøn, gul og blå er alle kønsneutral badeværelse farver. Husk at bære farven i hele pladsen på væggene, tællere, brusere og baljer og med tilbehør, accent farve af rummet. Vælg to gratis farver såsom brun og krikand, give dimensionen familie badeværelse.

Stil

Tænke på dit hjem og familie, når designe et badeværelse. Badeværelser behøver ikke nødvendigvis at ligne resten af hjemmet i stil, men også et element af stil i badeværelser, selv familie badeværelse, kan binder rummet sammen. Når styling en familie badeværelse, give alle indflydelse i rummets sammensætning. Tage den familie shopping for badeværelsestilbehør og vælge noget alle er enige om. Geometriske mønstre og nautiske temaer er store valg for familie badeværelse, men passe på ikke for at gå overbord. For mange mønstre kan lave badeværelser føler rodet, mens en overflod af nautiske tilbehør kan gøre badeværelse rummet føle forældede.

Holdbarhed

Husk på at et badeværelse, der anvendes af alle medlemmer af familien skal være holdbart. Familie badeværelse får masser af brug, både af familie og venner, så være sikker på badeværelset kan stå sin prøve af tid. Undgå skrøbelige tilbehør sikrer, at de ikke skal udskiftes ofte. Bruge vaskbar, meldug-resistente maling på væggene. Omfatte vaskeklude og håndklæder, der faktisk bruges og vaskes, snarere end dem, der bare for udseendets skyld.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com