Fancy græsplæne græsslåning teknikker

November 16

Fancy græsplæne græsslåning teknikker

Hvis du har deltaget i en professionel fodbold eller baseball spil, har du set indviklede mønstre i græsset. Eller måske din nabo skærer hans græsplæne i en spiral mønster du beundre men tror du aldrig kunne opnå. Du kan skabe nogle af disse ser ud derhjemme med planlægning og praksis.

Grundlæggende mønstre

Hjem plænen klippes mønstre falder i to hovedkategorier, spiraler og rækker, ifølge Popular Mechanics hjemmeside. Valget afhænger af græsplæne størrelse og type af plæneklipperen, men de begge kræver den samme mængde arbejde og antallet af vindinger. Rækker arbejde normalt bedre end spiraler med en ridning plæneklipper, der ikke gør stramme drejninger. En grundlæggende række mønster kræver lige snit frem og tilbage på tværs af plænen. For at skære i en spiral, begynder i en ekstern hjørne og klippe hele vejen rundt på plænen, hvilket gør pladsen strammere indtil du ender i midten.

At få Fancy

Når du mestrer grundlæggende mønstre, få eventyrlysten og prøv noget mere indviklede. Du skal overveje af projektets kompleksitet og beregne mønster og slår på forhånd, Popular Mechanics påpeger. For en dobbelt spiral, skåret i en spiral mønster, forlader en række uncut mellem hver spiral før vende retning og gå over de uslebne rækker. Du kan også opdele din græsplæne i fire kvadranter og skære hver i sin egen spiral, eller endda begynde på et hjørne og gå op og ned i et zigzag mønster, spiral zigzag eller en kompleks labyrint mønster.

Professionel mønstre

Fagfolk oprette fancy græs mønstre på ballparks ved hjælp af en kombination af slåning og rullende, ifølge major league groundskeepers skrivning til haven vedligeholdelse hjemmeside. Mønstre resultatet fra hvordan lyset slår græs, afhængigt af retningen græsset bøjer. Professionelt udstyr til jobbet indeholder en reel plæneklipper eller fejemaskine, som figurer græs i den rigtige retning. Du kan udstyre en hjem plæneklipper med en rulle for at opnå en lignende effekt, sige groundskeepers.

Kom godt i gang

Mens meget komplekse mønstre bør måske bo i en professionel ballpark, kan du opnå en professionelt udseende i hjemmet. Rydde din plæne helt og starte med en frodig, sund græsplæne. Start med en omhyggeligt planlagt og forsket mønster. Slå først med en Rotorklipper, og derefter rulle i design med en reel plæneklipper uden brug af vinger- eller du kan bruge en Fejemaskine til den samme effekt. Gå langsomt og gøre blid skiftes til at reducere slid på græsplænen.

Tips til succes

Variere mønster for at undgå at skade den måde græsset vokser. Cool-sæson græs tage bedst at klippe mønstre, fordi de ikke behøver at blive skåret meget kort. Du vil lære mere som du begynde at gøre flere mønstre, der kræver planlægning og forskning for at opnå det ønskede udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com