FAQ for Kenmore opvaskemaskine reparation

October 31

Kenmore, en brand, der sælges af Sears, tilbyder forbrugeren opvaskemaskiner, der er designet til at arbejde problemfrit i lang tid. Du kan dog opleve nogle mindre problemer med din opvaskemaskine. Foretage fejlfinding af og reparere disse spørgsmål for at undgå at betale service tekniker gebyrer. Inden du forsøger nogen reparation, frakoble din Kenmore opvaskemaskine fra strømkilden.

Hvorfor er min opvaskemaskine ikke rengøring korrekt?

Hvis dine retter er stadig beskidt efter vask, tjek vandets temperatur. Anbring et vandtæt termometer under vandhanen i køkkenet, og tænd det varme vand. Vente for vand at få så varmt som muligt, og derefter indsætte termometeret i vandet. Hvis det er under 120 grader Fahrenheit, øge vandtemperatur på din vandvarmer. Ikke blokere sprøjte arm med retter, og kun bruge friske opvaskemaskine vaskemiddel. Bruge flere vaskemiddel, hvis du har hårdt vand. Kontroller, at indsugningsventilen vand er helt tændt. Hvis du hører en lyd som en hammer, din indsugningsventilen er defekt, og du skal udskifte den.

Hvorfor er min opvaskemaskine ikke dreje på?

Du skal tilslutte opvaskemaskinen Kenmore til en levende stikkontakt at arbejde. Test stikkontakten ved at tilslutte en lampe. Hvis stikkontakten ikke virker, skal du erstatte det. Kontroller, at du har trykket "Start" knappen og at du har valgt en rengøringscyklussen. Drej vandforsyningen ventilen til "On" position, og helt lukke døren. Tjek din circuit breaker, og nulstille, hvis et apparat har udløst det. Undersøge dine sikringer, og kigge efter sikringer med en brændt look eller dem med knækkede ledninger. Erstatte disse sikringer. Hvis du lugte en brændende elektriske lugt, har din motor overbelastet. Lad opvaskemaskine sidde i ca 20 minutter, og derefter prøve at genstarte den. Hvis det ikke slår tilbage, erstatte motoren. Kontrollere dørkontakt--fire ledninger forbundet via et plasthus-- og ledningerne. Skifte ud nogen af disse elementer Hvis skør eller defekt.

Hvorfor vil ikke min Kenmore opvaskemaskine fylde med vand?

Hvis din opvaskemaskine ikke er fylde, Kontroller at opvaskemaskinen er tilsluttet vandforsyningen linje og at vand ventilen er i positionen "On". Kontrollere inlet-slangen, og fjerne enhver træsko eller kalk omfanget oprustning. Undersøge overfill protektor, som er placeret på den nederste-forreste del af opvaskemaskinen. Se, hvis denne komponent kan frit bevæge sig op og ned. Hvis ikke, tryk på det for at frigøre det. Hvis det stadig ikke flytte, erstatte komponenten.

Hvorfor ikke opvaskemaskinen afløb?

Hvis din Kenmore opvaskemaskine ikke er afløb, kontrollere dræning slange og air gap. Fjern eventuelle træsko fra disse komponenter, og kontroller, at slangen ikke er snoet. Ret slangen hvis bøjet, eller erstatte det, hvis du ikke kan rette det. Hvis din opvaskemaskine er tilsluttet en forvalter, rydde eventuelle mad fra skrald bortskaffelse. Åbner din opvaskemaskine, og undersøge motor og pumpe. Hvis motoren er en god, men ikke tænder, skal du købe en ny motor. Hvis pumpen er brudt komponenter som vask løbehjulet, erstatte den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com