FAQ på Vinyl sammensætning flise

April 4

FAQ på Vinyl sammensætning flise

Boligejere er ofte på jagt efter en holdbar, billig gulve option, der stadig giver mulighed for en bred vifte af designmuligheder. Vinyl sammensætning flise, også kendt som VCT, er en mulighed, der ofte overses, fordi det ikke er så kendte som andre gulvmaterialer. Hvis du er i markedet for en ny sal men er i tvivl om VCT kan passe dine behov, stillede svar på flere af mest almindeligt spørgsmål kan hjælpe kaste lys over om det er det rigtige valg for dit hjem.

Hvad er det lavet af?

VCT er lavet af en kombination af vinyl harpiks, fyldstoffer og pigmenter. Harpiks er normalt copolymerer af vinylchlorid-vinylacetat, selvom poly vinyl chlorid (PVC) homopolymerer kan medtages som godt. Harpiks er blandet med en stor del af fyldstoffer og pigmenter, indtil blandingen når en dej-lignende konsistens. Som det er rullet ud, er accent farver blandet i samt for at opnå retten åretegning til overfladen af flisen. Blandingen er trykket indtil den når den rigtige tykkelse og glathed. Hvis flisen har en overflade-anvendt design, føjes accent chips før den endelige presserende og skæring.

Hvor er det brugt?

VCT er udnyttet i en række forskellige erhvervskunder og privatkunder applikationer. I kommercielle indstillinger, er det ofte bruges i skoler, hospitaler, købmandsforretninger, indkøbscentre og kommunale kontorer. I et hjem bruges VCT typisk i områder, der kræver hårdføre gulvbelægning, badeværelse og køkken. Det kan også bruges i en færdige kælder eller et bryggers.

Hvad er fordelene?

VCT er en meget holdbar gulvbelægning option. Det kan vare i årevis, hvis ordentligt vedligeholdt og er ideel til områder, der ser tunge mund trafik. På grund af den måde det er gjort, går farve og mønster hele vejen igennem flisen, så ridser, skrammer og skrammer ikke er normalt kan påvises. VCT er også tilgængelig i en bred vifte af farver og mønstre, så det giver mange designmuligheder. Derudover kan det være en god øko-venlige gulvbelægning option fordi mange typer af VCT er lavet med genbrugsmaterialer. VCT er relativt billig gulv materiale, så det er en god pasform for mange budgetter.

Hvad er ulemperne?

VCT tillader ikke en problemfri gulvbelægning overflade, så det er muligt for bakterier, mug og meldug at vokse nedenunder. I nogle tilfælde, kan væksten være så alvorlige, at det begynder at give off en lugt, og den eneste måde at løse problemet er at fjerne fliser. Derudover fordi gulvet består af separate fliser, kan nogle VCT gulve begynde at spænde, hvilket fører til udbuling i den flise, der kan blive en udkobling fare. VCT er også en mulighed for højere-vedligeholdelse gulvbelægning end andre fliser som keramik eller porcelæn, fordi det skal være strippet og voksede på en regelmæssig basis.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com