Får tagdækning helvedesild skimmel steder?

June 27

Tag helvedesild tage en masse misbrug. Med konstant eksponering for vind, støv, regn, fugtighed og endda hagl og sne spiller din helvedesild en stor rolle i at holde dig sikker, varm og tør. Som et resultat, din helvedesild kan blive udsat for en lang række svampe og organismer som alger, moss og endda pletter af mug.

Hvorfor skimmel vokser

Mold kan vokse på tag helvedesild, hvis de har rigelig mængder vand og snavs. Snavs giver næringsstoffer for formen, og fugten tillader skimmelsporer til at spire. Skimmelsvamp vil vokse oftest efter perioder af udvidede regn, når fugt undlader at fordampe hurtigt, eller under sæsoner af høj luftfugtighed, når vanddamp klamrer sig til tag helvedesild. Revner og huller i tag helvedesild kan også forårsage fugt til at blive fanget, hvilket kan bidrage yderligere til skimmelvækst.

At identificere skimmel

Mug er ikke den eneste organisme, der vokser på tag helvedesild, så det første hjælper til at identificere præcis hvilke problemer du har. For eksempel, hvis væksten viser sig tyk og græsklædte, peger det sandsynligvis ikke mug men moss, et andet problem relateret til overskydende fugt. Hvis væksten ser tykke, slimede og grøn, have du sandsynligvis alger. Skimmel vises typisk i tynde, fløjlsagtig patches, trænge igennem overfladen af helvedesild og udsender en muggen lugt. Skimmelsvamp kan vises sort, brun, hvid, grå og i nogle tilfælde mørkegrøn.

Fjerner mug

Du kan dræbe skimmel--samt mos og alger--på dit tag, ved hjælp af husholdningernes blegemiddel. Bland det med lige dele vand, spray det over din mug og begynder at skrubbe med et krat pensel. Derefter skylles væk resterne med din haveslangen eller med en anden sprayflaske. Start ved vanding nogen i nærheden planter eller græs, som vandet vil hjælpe med at beskytte dem mod virkningerne af blegemiddel afstrømning.

At forhindre mug

Mug ikke kan vokse, medmindre det kan fodre på næringsstoffer, og tag helvedesild indeholder ingen naturlige næringsstoffer for svampesporer. Så længe du holder dit tag helvedesild, rene og fri for overskydende snavs, skimmel skal har ingen måde af voksende, selv om masser af fugt eksisterer. Selv spuling ned dit tag hver uge kan gå langt i at forhindre væksten af mug og alger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com