Farberware Pasta maskininstruktioner

December 7

Farberware Pasta maskininstruktioner

Farberware automatisk pasta maskine FPM100 fremstilles ikke længere i øjeblikket, men gør en bred vifte af pasta hvis du kan finde det online. Farberware pasta maskine sparer du indsatsen og de fleste af den praksis, der er nødvendige for at gøre frisk pasta, gøre arbejdet automatisk som et brød gør maskinen gør brød. Hæld pasta ingredienserne i maskinen, og bland indtil de er af en ensartet med pasta dej konsistens. Afhængigt af hvilken disk vælger du, den færdige pasta er ekstruderet som en af ti frisklavet figurer.

Instruktioner

•Tjek for at sikre Farberware pasta maker er slukket "." Fjerne låget af Farberware pasta maker. Måle 2 kopper af brød, pasta eller hvede mel ind i FPM100. Tilføje nogen urter eller krydderier du indkvartering til mel. Tæt og sikre låg.

•Decide som type pasta du vil gøre. Vælg pasta forme die og placere den i varmt vand med et par dråber af olie i 1 minut. Fjerne die fra vandet, og placere pasta dø i sin tilslutning ring. Skrue ring på forsiden af Farberware pasta maker.

•Pour 2 spsk olivenolie blandet med 2 spsk vand i den blanding bin af Farberware pasta maker. Tilføj et æg for at gøre en rigere pasta.

•Drej pasta maskine til "Mix." Lad væsken og mel blandingen til at blande i 3 til 4 minutter. Drej pasta kontakten til "Off". Vente på motoren til at stoppe helt.

•Drej Farberware pasta maker til indstillingen "Ext" til ekstrudering og din pasta: fettuccini, spaghettini, spaghetti, tagliatelle, gnocchi, linguini, rigatoni, lasagnette, krymmel eller ziti er skubbet gennem pasta die. Klippe pasta i ønskede længder, som det Ekstruderer ved hjælp af en køkkenkniv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com