Farer af Plug-In luftfriskere

February 15

Farer af Plug-In luftfriskere

Hvert år 53.000 hjem brande opstå på grund af funktionsfejl på elektriske apparater og systemer. Det er vigtigt at forstå risiciene i forbindelse med alle apparater bragt ind i hjemmet, herunder plug-in luftfriskere.

Brandfare

Ligesom alle elektroniske apparater kommer plug-in luftfriskere med en iboende mulighed for brand. Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission, var omkring 2,5 millioner plug-in luftfriskere mindede om i 2002 på grund af fabrikanten fejl. Undgå at efterlade plug-in luftfriskere uden opsyn. Plug-in luftfriskere indeholder en lille radiator, og deres olier har en moderat antændelighed rating på husholdning materialer Identification System (HMIS), så ilden er muligt.

Luftforurenende stoffer

En undersøgelse på University of California fandt, at plug-in luftfriskere frigive forbindelser, i overværelse af forhøjede ozon, kan danne farlige luftforurenende. Ingredienserne, der kan irritere luftvejene, især i følsomme individer. For at mindske din risiko, skal du bruge plug-in luftfriskere i et godt ventileret område væk fra ozon-producerende luftrensere.

Hud- og øjenirritation

Duft refills for plug-in luftfriskere indeholder en blanding af olier og andre kemikalier, der kan irritere hud og øjne. Den duftende olie refills for plug-in luft luftfriskere er bedømt af HMIS som udgør en "moderat" sundhedsrisiko. Dette indikerer et lille potentiale for giftige kemikalier og irritation. Følsomme individer har en større chance for irritation, så de bør undgå at håndtere plug-in air freshener refills og olier.

Elektriske farer

At være et elektronisk apparat, kan plug-in luftfriskere udgøre en risiko for elektrisk stød hvis anvendes forkert. Placer luftfriskere et sted væk fra dræn og badekar. Ground fejl circuit interrupter (GFCI) forretninger er en perfekt måde at afbøde denne fare, som GFCI forretninger lavere risiko for elektrisk stød.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com