Farer med gipsvæg

August 26

Drywall, der udsender høje niveauer af hydrogensulfid blev brugt til at bygge nogle amerikanske hjem mellem 2001 og 2009, ifølge Consumer Product Safety Kommissionen (CPSC), som har modtaget ca 3.900 klager fra beboere, der bebrejder problem drywall for sundheds- og andre problemer. I oktober 2009 rapporterede National Public Radio, at den "giftige" drywall blev brugt i en anslået 100.000 boliger og kan koste mellem 15 milliarder og 25 milliarder dollars til at erstatte.

Problemer

Boligejere bor i hjem med problem drywall klager over kløende øjne, hudirritationer, hoste, hovedpine og problemer vejrtrækning. De også klager over en rådne æg lugt og hævder, at metal komponenter af klimaanlæg og elektriske ledninger har tæret og vendte sort. Efter afprøvning drywall, sagde den føderale interministeriel Task Force, der var en stærk sammenhæng mellem drywall, høje niveauer af hydrogensulfid i boliger og korrosion, der foregik i disse boliger. Test identificeret kilden til problemet som værende fra drywall importeres fra visse kinesiske producenter.

Undersøgelser

Flere føderale agenturer er involveret med at undersøge problemer i forbindelse med kinesiske gipsvæg. CPSC har det primære ansvar for at undersøge skader på boliger, mens det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) og Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) arbejder for at identificere årsagerne. Federal Trade Commission (FTC) og forskellige stat lov håndhævelse og sundhed myndigheder også fat på problemet.

Identifikation

Hvis du havde drywall installeret mellem 2001 og 2009, og du tror, at det skaber problemer, skal du kigge efter visuelle tegn af metal korrosion. Ser for kobber elektriske ledninger, der er blevet sorte eller korroderede fordamper bredbånd på din aircondition. Hvis du finder dem, kan du være stand til at indsende en rapport med CPSC, men kun hvis du kan levere supplerende underbyggende dokumentation.

Drywall installeret mellem 2005 og 2009 skal vise to understøttende vilkår. Drywall installeret tidligere skal vise fire. Betingelserne omfatter tilstedeværelsen af 10 dele per million (ppm) svovl niveauer i prøver af drywall core, bevis for korrosion som målt ved prøvning med kobber teststrimler, markeringer på drywall viser kinesisk oprindelse eller forhøjede niveauer af hydrogensulfid eller andre sulfider når drywall er testet.

Løsninger

I marts 2011 opdateret CPSC dens anbefalinger til, hvad man skal gøre at fastsætte giftige drywall problemer. En undersøgelse, det viste der ikke var nogen beviser, der tæret ledninger er et sikkerhedsmæssigt problem, så det ikke længere anbefaler udskiftning elektriske ledninger i huse, bygget med problem gipsvæg. Det anbefaler, at problemet drywall erstattes med elektrisk distribution komponenter såsom kontakter og afbrydere, gas service rør, sprinkleranlæg til at slukke brande, og brand alarm sikkerhedsanordninger såsom røg og kulilte detektorer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com