Farerne ved en køkken Gasovn, der ikke lukker

April 13

Farerne ved en køkken Gasovn, der ikke lukker

Gas komfurer kan er et almindeligt syn i mange køkkener og stege, bage og varm bare det samme som deres elektriske kolleger. Men madlavning med gas også kommer med sundhed og sikkerhed bekymringer. En lille komfur flamme kan sætte ild til en løs ærme, og usynlige toksiner kan lække fra en ovn, der ikke lukker korrekt, sætter sundhed og velbefindende på spil.

Kulilte

En tavs dræber, kulilte er en farveløs, lugtfri gas, der kan være dødbringende. En Gasovn, der ikke helt tæt, men er stadig kan bruges til madlavning, frigive kulilte ind i hjemmet. Resultaterne kan være dødbringende, dræbe de intetanende som de sover. På lavere eksponeringsniveauer forårsager kulilte stadig hovedpine, svimmel magi, besvimelse og kvalme, så motion forsigtighed. Hvis ovnen ikke vil lukke, ikke bruge det, indtil reparationer er blevet gjort, og installere en Kulilte-detektor for sikkerhed.

Sundhedsmæssige komplikationer

Naturgas præsenterer forskellige sundhedsmæssige risici, men en ovn, der ikke lukker forværrer problemet ved at udsætte mennesker til endnu større mængder af usunde stoffer. Udsættelse for gas forværrer sygdomme som astma og allergi, ifølge den miljømæssige sundhed sammenslutning af Nova Scotia, som tilføjer, at de lider af svage immunforsvar er særligt modtagelige. Foreningen sites også en britisk undersøgelse, der viste kvinder bruger gas komfurer havde to gange beløbet af respiratoriske lidelser som dem, der bruger elektriske ovne.

Toksin eksponering

Bare åbne døren til en Gasovn kan frigive en bølge af giftige stoffer, så der ikke lukker korrekt forværrer en dårlig situation. Radioaktive materialer som radon, benzen og xylol er fundet i ovne, gas og også sive ned i maden kogt inde i dem. Farlige produkter af forbrænding omfatter formaldehyd og nitrogendioxid; forbrænding øges også vanddamp, som kan tiltrække mider og bakterier.

Brandrisiko

En kørende brændeovn med en åben dør er en invitation til skade og brand. Et barn kan nemt smutte en hånd inde i en åben ovn døren og opretholde en alvorlig brænde; en vaklende døren kunne også være trak åbne og slå et lille barn på hovedet. Hullet lavet af en åben dør giver også plads til en parabol håndklæde eller et andet element til at glide inde, antændes og oprette en katastrofe. Holde køkken elementer flere fødder fra ovnen, og overvåge børn i køkkenet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com