Farm tema værelse ideer

March 13

Farm tema værelse ideer

Udsmykning med en gård tema kalder op billeder af rolige enge, grønne planter og dyr venner. Det kan være den perfekte indretning til et barns værelse, Familieværelse eller køkkenområde hvor hele familien congregates. Heldigvis er der mange baggrunde, kanter og tilbehør på markedet, som kan hjælpe dig med at oprette din egen fredfyldte farm værftet miljø uanset hvor du bor.

Brug træ

Med en gård tema er ældre bedre, så du kan bruge den gamle kommode, igen er færdig med det i en varm tone, eg eller selv nød det at gøre det ser ældre til at give dit hjem et udseende af gamle stuehus charme. Placer en træ skænk i køkken med keramisk ko eller hane pladerne og creamers. Intet gik nogensinde til spilde på gården, så ved hjælp af gamle plader og kobber køkkengrej til at dekorere træhylder bidrager til at styrke land bondegård tema. For et barns værelse, tilføje simple træ kroge til at hænge tøj og legetøj. En simpel ru-hugget jernbane fastgjort til væggen kan foregive hegnet jernbane for en reel farm look.

Tilføje Blues, grønne og gule

Simpel primære farver går godt i farm-temaværelser, så tilføje lys blues til at efterligne den sky, lyse grønne at efterligne landskab og gule og brune opfordre høstakke og dyrkede områder.

Tilføje en gård vægmaleri

For et barns værelse, overveje at bruge en gård vægmaleri på en væg. Du kan endda finde leverandører, der tilbyder maling af antallet farm værftet vægmalerier, som på MagicMuralFactory.com. Ethvert rum kan ringe til sind laid-back farm yards med brug af vægkunst, der skildrer svajende felter af hvede, husdyrs græsning eller heste i græsarealer. Små piger kunne især nyde billeder og vægmalerier af ponyer og hestestald, som dem på KidsDecoratingIdeas.com. Små drenge elsker ofte traktorer og landbrugsmaskiner, der ofte findes i disse vægmalerier.

Gøre brug af gamle gård redskaber

Du kan være en af de heldige, der lever i områder hvor antik er en livsform. Disse butikker har ofte gamle landbrugsredskaber som plove og hest seler, der kan bruges som vægkunst. Selv sekund-hard butikker kan have gamle køkkenredskaber, der kan være hængt op på væggene i grupper eller indrammet som særlige fokuspunkter.

Accessorize

Heste, køer, svin, haner, stalde og traktorer kan alle findes i keramiske billeder hen til sammenlægge lille påmindelser om livets landbrug til dit værelse. Gå let på disse tingeltangel til at undgå en rodet look. Tilføje Zefyr sted måtter eller gardiner til køkkener, som findes på MyCountryPorch.com.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com