Farve ideer til en børnehave

December 3

Vælge et farveskema til et barns børnehave kan være udfordrende. Vordende forældre kan tilbringe timer at vælge indretning for dette særlige rum, som de forventer deres nye ankomst. Uanset om du venter en dreng, en pige eller en overraskelse, er der flere ideer til farveskemaer, som du kan overveje, når du vælger det bedste tema for din børnehave.

Drenge

Bleg blå er den farve, der traditionelt forbindes med drengebørn. Hvis dette er din farve valg for børnehave, overveje at inkorporere flere forskellige nuancer af blå til et mere interessant kig, eller parre det med en anden farve. Chokolade brun går godt med en lys blå eller turkis. Navy blå og limegrønne gøre en iøjnefaldende kombination så godt. Blå og gul, begge anvendes i pastelfarver, kan være meget beroligende og opvarmning. Temaer, der fungerer godt med forskellige nuancer af blå omfatter en strand tema eller under havet indretning. En bleg himmelblå på væggene kan være meget beroligende. Hvis du bruger en mørkere nuance af blå, vælge neutrale vægge i en hvid eller beige. Som du udforske disse forskellige farveskemaer, Husk på, mens blåt er ofte anset for at være en dreng farve, der er ingen regel at forbyde dets anvendelse til piger så godt.

Piger

Små piger er ofte overøst med pink og lilla elementer. Hvis du vil fortsætte dette kigge i din planteskole, giver det en udpræget feminine føler, overveje at bruge en meget lys pink eller lavendel. Hot pink og lyse lilla kan være for disharmonisk til et barns værelse. Lys pink parret med chokolade brun er en populær farvekombination. Pink kan også være parret med en sprød mint grøn. Lavendel arbejder godt med salvie grøn. Et tema, der omfatter blomster vil fungere godt med disse farvekombinationer, som grønne kan anvendes i blade og stængler af planter, mens blomstrer kan afhente de andre farver. Pink fungerer også godt med en ballerina eller prinsesse tema.

Neutral

Kønsneutral farver er et godt valg for mange grunde. Forældre, der ikke ønsker at vide kønnet på deres baby god tid kan sammensætte en komplet børnehave i et farveskema, der vil arbejde for både drenge og piger. Denne type af indretning er også et godt valg for forældre, der planlægger at have fremtidige børn bruger den samme planteskole, og ønsker at redde sig selv udgifterne til istandsættelse hver gang. Gul er den mest populære farve til en kønsneutral børnehave. Nuancer kan variere fra en rig æggeblomme gul til en bleg creme farve. Undgå lyse citron gule i andet end små accenter, som denne nuance kan være for lyse værelse, der er beregnet til at være beroligende. Da det er en temmelig neutral farve, kan gul parres med en bred vifte af andre nuancer. Gul, grøn og blå kan bruges til at oprette en haven tema børnehave. Gul med et strejf af chokolade brun eller sort kan bruges til en honningbi tema.

Hvis gule er ikke den rigtige farve til din planteskole, overveje andre kønsneutral nuancer såsom grøn, som kan variere fra en bleg mint grøn til en beroligende salvie eller en dyb skov grøn. Dette er perfekt for enhver form for udendørs tema og kan parres med chokolade brun og buff til en meget naturlig flotte indretning. Grøn også går godt med rørt af rød, men disse skal være holdt til accent stykker kun rød er en meget varm og spændende farve og en overvejende rød børnehave kan være svært at sove.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com