Farve ideer til et Teenage-værelse

December 3

Farve ideer til et Teenage-værelse

Hvis du redecorating et teenage værelse, indledningsvis nytænkning rummets farver. Hvis du beslutter at repaint vægge, vil du gøre det først, før du omarrangere møbler eller tilføje nye dekorationer. En ny, lysere farve ordningen kan gøre en stor forskel i en Ungdomsværelset. Diskutere en række forskellige farve muligheder med din søn eller datter, og derefter har sjovt maleri sammen. For en prikken over i'et, Tilføj farvestrålende gulvet tæpper og pyntepuder, at koordinere med de væg farver du har valgt.

Striber

Overveje maleri striber af forskellige farver på væggene. Hvis du er bekymret for, at alt for mange striber vil overvælde rummet, kan du male bare en eller to vægge i striber og de andre mure i dækkende farver. Vælg flere kontrasterende farver, der arbejder godt sammen. Kan du vælge en kombination af lys og mørke farver. For eksempel kan du parre hvid eller offwhite med mørk blå, medium grønne og lyse gul. Primære farver (rød, blå og gul) også arbejde godt sammen. Som et alternativ til lyse farver, kan du også overveje neutrale og jord toner for en finere effekt. Når du har valgt dine farver, overveje maleri striber af varierende bredder til et mere interessant Mønster.

Pasteller

Beroligende pastelfarver er ofte især appellerer til teenage piger. Vælg en tiltalende kombination af bleg gul, blå, pink, violet eller turkis. Male væggene en farve og bruge en kontrastfarve til trim, eller dække væggene med en solid pelsen af en pastel og svamp-på en kontrasterende farve til en cool, tekstureret udseende. En fed accent, overveje maleri i soveværelset døren i en mørkere, mere mættede version af de vigtigste pastel, du valgte til væggene. ECHO denne farve med smide puder, tæpper eller gardiner.

Kalkmalerier

Hvis du har en væg med en masse ledig plads, kan du overveje at bruge det til en dekorativ vægmaleri til at tilføje en unik, personlige touch til rummet. Vælg en lyse, farverige emne for maleriet, såsom en undersøiske scene med et udvalg af farverige fisk og koraller. Du kan også designe kalkmalerier inspireret af din teenagers yndlings bog, film eller sport. Diskutere ideer med din søn, og sørg for at vælge et emne, der vil gøre ham smile hver gang han går ind i hendes værelse.

Holdånd

Vælg farver, der afspejler din søn eller datters high school sportshold eller professionelle yndlingshold. Du kan vælge at bruge lyse, mættede farver som dem faktisk på trøjer, eller du kan vælge pastel eller neutral versioner af farve. Når du har malet væggene, udbudt en team plakat eller indrammet jersey for en prikken over i'et.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com