Farve Tips til maleri køkkenskabe & vægge

February 12

Farve Tips til maleri køkkenskabe & vægge

At finde de rigtige farver til maleri dit køkken vægge og kabinetter er vigtig, da disse er de farver, som resten af indretningen af værelse vil enten harmonisk kontrast eller påfaldende supplere. Du ønsker ikke at vælge farver der vil være svært for nogen af disse opgaver eller der vil giver rummet en ubehagelig atmosfære.

Hvid

En hvid køkken er en traditionel og populær farvevalg fordi ifølge HGTV, "mange mennesker tror den eneste farve til køkkenet er hvidt. De elsker den rene, friske sanitære føler og det tidløse, klassiske udseende." Du kan vælge en varm, atmosfæriske hvid til de matchende vægge og kabinetter til at give dit køkken et rustikke, land føler. Alternativt kan du vælge et køligere og mere energisk white for en elegant, moderne køkken. Lethed, hvormed maleri med hvid er indlysende, da det gør udsmykning en brise.

Kontrast

For en lidt mere dynamiske, tekstureret effekt i dit køkken, male dine vægge eller din frysere, en varm nuance af hvid, men ikke dem begge. Derefter male væggene eller kabinetter en varm farve, som du gerne vil bruge som den vigtigste dekorative farve i dit køkken. For eksempel, kunne du male din frysere hvid og male dine vægge mint grøn og derefter bruge mint grøn som farven for din backsplash, stol betræk og gardiner.

Antydninger af farve

Hvis du kan lide tanken om en hvid køkken, men kan ikke lide tanken om en helt hvid køkken, kan du holde væggene hvide for et klassisk look, men give frysere, meget lille antydninger af forskellige nuancer, for et stænk af farve. For eksempel, kunne du "Lage" skabene ved hjælp af en olie-baseret maling, lade det suge ind i skabene og derefter tørre det ud, før det tørrer helt. På samme måde kunne du pletten træ kabinetter, så at de vises stadig træ, men med et strejf af farve til at holde dem fra at se kedelig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com