Farvekombinationer, der appellerer

July 1

Farvekombinationer, der appellerer

Bestemme den stemning, du ønsker for et værelse og Vælg farve kombinationer til at generere humør--hyggelige, rummelige, munter, moderne, traditionelle. Fordi du kan vælge mellem en bred vifte af æstetisk tiltalende farvekombinationer til at dekorere dit hjems indvendige rum, vælge tonerne der appellerer til dig og passer til din livsstil. Typisk, en farvepalet inkorporerer to til fire nuancer, men det kan have så få som en eller det kan indeholde mere end fire. Personlig præference er ofte den sidste afgørende faktor, når du vælger en farvekombination, der er rigtige for dig.

Rolige neutrale farver

Neutral farve kombinationer mode en fordringsløs udseendet af underspillet elegance, der er let for øjnene. Indarbejde uberørt hvid med grå, sort, brun eller beige tilføjes en frisk fornemmelse på dit værelse. Ved at blande flere nuancer af en enkelt neutral, såsom grå eller brune, tilføjer du dimensionelle dybde og visuel interesse i rummet. Give dit hjem med diverse tekstiler og teksturer til at give neutrale nuancer et mere forskelligartet blik. Bruge en klassisk sort-hvide farvepalet til at generere en slående kontrast med tidløs appel. Metallic grå indretning--væg maling, tilbehør, belysning, møbler trim--producerer en moderne moderne vibe.

Jordet Naturals

Bringe fornemmelsen af udendørs inde med jordet farvekombinationer. Dæmpede nuancer, såsom mudrede brune, mursten røde, oliven grønne og brassy gule, give dit hjem en gammel toscanske villa varme, indbydende føler. Producere en øko-venlige, spa-lignende miljø, når du kombinerer græsklædte grønne med fluffy hvid og bambus brun. Græskar orange, salvie grøn, beskidt brun og gylden hvede danne et jordnært farveskema til at stimulere din back to nature udsmykning sanser. Sydvestlige farve kombinationer er afledt af farverne i naturen og det omgivende landskab omfatter chili-peber rød, himmelblå, cactus grøn, solnedgang orange og sunburst gul.

Bløde pasteller

Anvende farvekombinationer med bløde pasteller til at designe en afdæmpet farve ordningen, der fremmaner en stemning af slidte elegance. Bland sart lilla og gule nuancer med et strejf af cremet elfenben for vintage appel med et feminint touch. Pastel grønne og gule farver skaber en blid baggrund for et barns børnehave. Eller vælge bløde lyserøde nuancer til at udstyre en lille piges værelse i traditionel stil og lys blå toner for en dreng. Bland akvamarin pastelfarver med sprøde hvide til at forbedre casual beachside sommerhus stil.

Moderne fed

Når du er på udkig efter en upbeat farvekombination med en edgy moderne appel, bruge en moderne farve combo. Dristige farver overfor eller ved siden af hinanden på farvehjulet kan fylde et rum med meget mættede nuancer. Elektrisk grøn og øjenåbnende orange tilføje en visuel kick til ethvert rum. Rampe op farveintensitet ved at tilføje en lilla drue nuance til mix. Kombinere solrige gule og limegrøn med uberørt hvid for en ren, luftig føler det gør en fed farve erklæring. Blanding af Kongeblå og lyse orange eller hot pink med kul sort er sikker på at glæde enhver teenager.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com