Farvekombinationer for soveværelser med tæppe farver

June 13

Farvekombinationer for soveværelser med tæppe farver

At vælge den farvekombination til soveværelset sætter stemningen for en af de vigtigste rum i huset. Koordinere væg, sengetøj, møbler, kan vindue behandlinger og tilbehør med et tæppe farven virke skræmmende. Men, følgende grundlæggende retningslinjer for at oprette et farveskema kan tage gætteri ud af at skabe en attraktiv soveværelse farvekombination. Ved hjælp af designer strategier til at skabe et afslappende soveværelse med en harmonisk farvesammensætning kan redde dig fra potentielt dyre fejltagelser.

Opretter en farvekombination

Den enkleste måde at designe en farvekombination til soveværelset er at vælge en dominerende farve, en anden farve til at supplere det, og en tredje farve for at anvende sparsomt til at accent de vigtigste farver. At vælge en neutral farve som en af de vigtigste soveværelse farver tilbyder en nem måde at designe et moderne soveværelse, som du kan opdatere uden at gå til store omkostninger. For eksempel, hvis du male væggene fløde, tan, grå eller taupe og sætte i matchende tæppe, kan du ændre dit sengetøj og tilbehør farver så ofte som du ønsker uden tørner sammen.

Soveværelset farve retningslinjer

Soveværelse farvekombinationer er i vid udstrækning et spørgsmål om smag og trends ændrer ofte. En generel retningslinje er at skabe en beroligende farveskema, der fremmer afslapning. Selvom du kan bruge lyse eller dristige farver i soveværelset, er de ikke de mest afslappende valg. Afslappende farveskemaer, omfatter de lyse neutrale farver, herunder hvid, creme, grå, beige og tan. Blege nuancer af pink rose, fersken, gul og guld bidrage til at gøre et rum synes varmere og større. De arbejder godt for små eller mørke værelser. Grønne, blå og lavendel kan oprette et køligere farveskema til soveværelset, selv om nogle nuancer af lavendel kan være vanskeligt at matche.

Soveværelset farve ideer

En sort/hvid farvekombination, hvilket betyder, at du bruger forskellige nuancer af samme farve, giver en idiotsikker soveværelse farveskema. Et soveværelse med creme vægge, fløde sengetøj og fløde tæppe tilbyder en frodig og fredfyldt look. Varierende teksturer i tæpper og tekstiler tilføjer interesse. Hvis du ønsker intense farver, kan bruger dem som en markeringsfarve for tilbehør du oprette stænk af lyse farver. For eksempel oprette en ocean-tema soveværelse med bleg havet-grønne vægge og sengetøj og sandfarvede tæppe. Tilføje en eksplosion af farve med vindue behandlinger, lamper og accent puder i solnedgang orange. Sort kan arbejde i soveværelset. Sort forhæng eller vægtæpper kan oprette en optisk illusion af mere plads.

Soveværelse tæppe Tips

Sort og andre mørk-farvet tæppe kan være upraktisk for husholdning med små børn eller kæledyr eller boliger omfattet af vragrester spores indendørs. Lyse tæpper også vise tilsmudsning. Neutral tæpper og tæpper vævet med mere end én farve hjælp camouflage jord eller dyrehår i soveværelset. At sætte i en ansjosgydebiomassen tæppe, brun, mørk guld, vil rust eller en medium skygge på din dominerende farve, såsom medium blå istedet for mørke blå holde tæppet fra viser hver plet eller dyrehår, der får på det. Matchende tæppe til kæledyr kan også hjælpe, hvis dit kæledyr tilbringer en masse tid i soveværelset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com