Farven vil ikke holde fast når de forsøger at genfremstille kommode drejeknapper

July 16

Forestil dig følgende: perfekt malingen farve er blevet valgt, knapperne er blevet fjernet fra kommoden, og de har støves og foret op--nu er de klar til maling. Malingen sprøjtes på og venten begynder. Men tyve-fire timer senere malingen er stadig våd. Endnu værre, det synes ikke at være stikning til knapperne på alle. Hvis dette scenario er i virkeligheden en realitet for dig, bare rolig; med et par enkle trin, kan du få malingen til at holde sig til næsten enhver type af knop.

Ren

For at overholde ordentligt, kræver maling en overflade skal være rene og fri for rester. Rester fra tidligere anvendelser af maling, møbler polish eller endda rengøringsmidler, der ikke har været helt skylles vil ofte forbyde maling klistrer. Før maleri, tage tid til at rengøre møbler og knopper ved hjælp af en husstand renere med nedtrapning greaser, som passer til typen materiale skal males. Følge dette op ved at tørre ned hele stykke med en fugtig (dog ikke dryp) klud til at fjerne eventuelle rester ved denne renere.

Sand

Et andet vigtigt element i at skabe en malbare overflade slibning. Hvis knapperne er træ, vil slibning med medium sandkorn sandpapir fjerne enhver dvælende lak eller fangere. Hvis knapperne er plast, vil slibning slibe op overfladen, at give malingen noget at greb. Metal knapper eller trækker typisk kræver ikke slibning.

Prime

Et skridt, som ofte overses af hensyn til tid er at anvende et lag primer før maleri. Når knapperne er plast eller metal, vil primer ofte være den afgørende faktor mellem maling, der klæber godt til knopper og maling, der vil aldrig holde uanset hvor mange frakker er anvendt. Træ knopper også drage fordel af en smule af primer, fordi den porøse karakter af træ gør det ofte nødvendigt at bruge flere frakker af maling opnå tilstrækkelig dækning. En hurtig lag primer før maleri skaber en barriere mellem træ og maling og giver malingen noget at overholde. Færre frakker af maling vil være nødvendig, når primer anvendes først.

Primer i en spraydåse er især nyttig, når du maler noget lille som kommode skuffen knapper. Der er spray primere lavet specielt til en række forskellige materialer. Om knopper er træ, plast eller metal, omhyggeligt læse tilbage af den kan for at finde den primer, der er designet til typen af knob bliver malet.

Maling

At vælge den rette maling for programmet vil også øge sandsynligheden for, at malingen overholder knop. Som med primer, tage tid at finde en maling, der er designet til typen af knob bliver malet. Et par ekstra minutter brugt stående i maling midtergangen vil have været det værd, når det drejer sig tid til at male. Mens en vellykket ansøgning kan opnås med en pensel, en dåse spray maling er meget omkostningseffektiv og mere tilbøjelige til at producere en glat, selv finish fri for penselstrøg. Anvende et par lys frakker snarere end en tyk pels, og altid lade dem tørre grundigt mellem programmer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com