Farver af Cedar rystes sidespor

April 22

Farver af Cedar rystes sidespor

Ryste sidespor, også kendt som rullesten sidespor, er en særlig stil af sidespor. De fleste sidespor er installeret som en serie af lange lodret, vandret eller diagonalt placeret paneler--som med vinyl, aluminium, stål og fleste af træ sidespor produkter-- men shake sidespor består af små pladser, meget gerne tag helvedesild. Ryste sidespor kan være fremstillet af forskellige materialer, herunder cedar. Farven på cedar afhænger af, hvordan du behandler træet.

Ubehandlet cedertræ Shakes

Kernetræ af cedertræer er fugt og insekt-resistente, mens afgrenet er ikke særlig så. Kernetræ kommer fra indre af en træstamme, mens afgrenet kommer fra de ydre lag af træ. Det betyder, at hvis din sidespor er lavet helt fra cedar kernetræ, du ikke behøver at behandle træet med pletter, maling eller vandafvisende konserveringsmidler. Hvis du vælger ikke at anvende disse produkter, vil træet dreje sølv eller grå over tid. Dette farveskift er imidlertid ikke en indikation af rådne eller tilbagegang i dens modstandsdygtighed over for fugt og insekter. Cedar produceret fra bæredygtigt forvaltede skove er også en miljøvenlig valg.

Klart færdige Cedar Shakes

Cedar er naturligvis gyldenbrun før det aldre. Husejere kan vælge at bevare denne farve ved at anvende en gennemsigtig træ finish eller pletten. Iowa State University udvidelse anbefaler anvende to frakker af en olie-baserede pletten eller Udfør, når du installerer træ sidespor og derefter en anden tre af fire år senere til at give en samlet 10 års pålidelig beskyttelse. Hvis du holder ikke med anvendelse af en ny frakke, hver tre eller fire år, cedar vil begynde at grå-- og ujævnt, hvis pletten er slidt mere i nogle steder end andre.

Malede Shakes

Maling er den traditionelle finish for træ sidespor. Det giver boligejere med en bred vifte af muligheder. Du kan male træ sidespor produkter--herunder shakes--næsten enhver farve med tilgængeligheden af produkter i 21 markedsplads. Dette er en særligt tiltrækkende mulighed for boligejere, der ønsker de fugt - og insekt-resistente kvaliteter af cedertræ, men ønsker ikke den grå eller gylden brun farve. Mens træ, selv ikke behøver vandafvisende maling, måske malingen, selv sidste længere hvis det kan modstå fugt.

Vedligeholdelsesovervejelser

Den farve, du vælger til din cedar rystes sidespor har en direkte indflydelse på hvor meget vedligeholdelse, du skal gøre. Maling til sidst blærer, revner, peelinger, svinder eller kridt. Størstedelen af tiden, disse problemer er forårsaget af indvendig fugt siver gennem til sidespor, løfte maling fra overfladen i bobler eller blærer. Mens malerarbejde er uundgåelig i sidste ende, afhænger præcis hvornår et hus skal være malet af en række faktorer, herunder miljøforhold, hvor meget fugt siver igennem fra indenrigsministeriet og dagligdags skadens--som hvad der ofte sker under børns leg. Bejdset træ har også brug for periodiske restaining, men det vil ikke blister, fade, skræl, knæk eller kridt. Ubehandlet cedertræ shakes kræve langt mindre vedligeholdelse end de beklædt med klar finish eller maling, som de ikke har brug for disse behandlinger. Mens grå ikke kan være din yndlingsfarve, du vokser at værdsætte det, når du indser, at cedar rystes sidespor kan vare så længe 75 år uden nogensinde at skulle repaint eller refinish det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com