Farver af cedertræ barkflis

March 16

Farver af cedertræ barkflis

Cedertræ barkflis arbejder for at reducere ukrudt vækst, hjælpe planter bevarer fugten omkring deres rødder og forhindre planternes rødder i at varme op i varmt vejr. Det giver også visuel kontrast til landskabspleje pyntegrønt, hjælper planterne skiller sig ud. Cedertræ barkflis kommer i en vifte af farver, fra naturlige cedar, lys rødlig-brun tone til forbedret reds, mørke brune og sorte. Disse særlige farvet dækningsmateriale tilføje en dekorativ touch til landskabspleje og haven projekter.

Naturlige cedertræ

Naturlige cedertræ barkflis fremstilles primært af barken af cedar træ, udlån det en rødlig brun til mellemstore brune tone. Barkflis producenten Atlantic havebrug anbefaler naturlige cedertræ barkflis som et baggrundslag til mere kraftigt farvede dækningsmateriale. Dette produkt er billig og nedbrydes meget langsomt. Barkflis fabrikanter producerer også naturligt cedar chips lavet primært fra lemmer og andre affald skovbrugsprodukter. Disse arbejde nå som muld og i haven arrangementer og er lidt lysere i tonen end bark-baserede dækningsmateriale.

Rød

Rødt cedertræ barkflis er en farve-forbedret version af den naturlige produkt. Denne muld er lavet af den samme strimlet cedertræ bark som naturlige barkflis, vasket med en rød jernoxid pigment. Jernoxid pigmenter er giftfri og stabil i miljøet og skader ikke jord eller vand kvalitet. Rød-tonet cedertræ barkflis kan være meget lyse, men og kan kontrast kraftigt med omkring planter og landskabspleje elementer. Red cedar chips, lavet det meste af strimlet træ, er også tilgængelige. Denne muld har tendens til at falme efter en sæson, og skal muligvis udskiftes det næste år.

Brown

Brun cedertræ barkflis har en mere jævn tone end naturligt træ og bark, men er ens i farve og intensitet. Ligesom rød farvet cedertræ barkflis, er brun barkflis blevet belagt i en jernoxid-baserede pigment, kemisk ligner rust. Brun barkflis giver en mere subtil alternativ til lyse rød muld, og er velegnet til brug hvor stærke farver ville være på sin plads, men omfatter færre meget mørke og meget lyse brikker end uncolored cedertræ. Over tid, brun muld har tendens til at lysne og fade.

Sort

Sort cedertræ barkflis giver en mørk, ensartet baggrund for prydplanter, og er mere subtile end rød, men mere interessant end mange brune. Producenter farve sort muld ved hjælp af en kombination af jernoxid pigmenter og kønrøg, lavet fra afbrænding af organisk materiale. Ligesom jernoxid betragtes kønrøg som relativt inaktiv i miljøet. Sort cedertræ barkflis er normalt en varm sort, og svinder til brunlig grå over tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com