Farver af Formica bordplader

January 7

Ligesom gulve og vægge, bordplader optager et stort område af hjemmet og bidrage til det overordnede æstetiske af hjemmet. På grund af dette fremstiller Formica, et proprietært formel af plastik laminat, flere farver af bordplader. Disse farver er almindeligt og solid eller tekstureret at give køkkenbordet med en mere økologisk eller designet look.

Sort

Farven sort er den mørkeste af alle farver og absorberer mest lys. Fordi denne egenskab kan faktisk reducere opfattede størrelsen af et rum, kan sort Formica ikke være egnet til mindre køkkener eller bordplader. Denne farve også bidrager til en moderne look og matcher mange køkkenmaskiner. Formica gør sort i solid sort samt flere tekstureret nuancer herunder Blackstone, Basalt skifer og ibenholt oxid.

Rød

Selv om ikke en populær farve til inventar eller apparater, rød-farvede bordplader supplere flere farveskemaer og kan bidrage til en organisk udseende. Nuancer tage som den solide nye Bourgogne er minder af vin eller bagt rødler mens mere struktureret nuancer, herunder Sienna Terra, Rosso granit og fyret glasur, økologisk udseendet af køkkenbordet et skridt videre.

Blå

Lyse og muntre eller køligt og beroligende, nuancer af blå fra Formica er tilgængelige til at matche mange stilarter af køkken. Navy Grafix fremstår næsten som en konkret mens den stenede Indigo Terra mørkeblå eller Denim lærred har et mere naturligt udseende. Sky Terra blander blå med rød og hvid til at danne en interessant blanding af turkis og granit.

Grå

Denne cool og neutral farve arbejder med en række farveskemaer, både mørke og lyse. Formica tilbyder grå i tekstil stil prints såsom malet skærm, konkrete stil som grafit Grafix og Storm Solidz, naturlige sten stilarter såsom Ubatuba granit og selv konstruerede designs såsom trækul Boomerang.

Grøn

Anvendes ofte i stenede tekstur print design, supplerer grøn sort, hvid eller rustfri køkkenmaskiner eller inventar. Formica grønne omfatter skov Terra, stiliserede Beluga og græs.

Hvid

En fælles interiør farve, hvid er også en favorit farve til Formica bordplader. På grund af dette fås flere nuancer af hvid fra lyse rene hvide til varmere off-hvide. Dover hvid, hvid og Bright White er de dygtigste, mens antik hvid Papercraft, sejle hvid oxid og Multifleck er varmere og lettere på øjet.

Tan

Tilbyder en organisk udseende, arbejde nuancer af tan godt med woodgrain, terrakotta eller sten funktioner i et køkken. Formica laminat nuancer omfatter Amber Maple, pap Solidz, Jute gaze og stenet Sand krystal.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com