Farver af håndværker-stil hjem

February 19

Håndværker-stil hjem var populære i begyndelsen af 1900-tallet og tog mange af deres stikord fra kunst og kunsthåndværk bevægelse af tiden. Var fokus på håndværk og detaljer og mange af disse huse har omfattende trim arbejde indefra og ud. For at korrekt gendanne en håndværker-stil hjem, det er vigtigt at arbejde inden for de oprindelige farveskemaer. Derudover skal trim males en kontrasterende farve så at det skiller sig ud som det var hensigten.

Neutrale og Earthtones

De mest almindelige farver valgt for håndværker-stil hjem var i neutral eller jord-tone paletten. Mørke brune, tans, og jordnær greens blev ofte valgt under thisperiod. Ideelt, en håndværker hjem bør blande sig med landskabspleje omkring det, hvilket var grunden til disse jordagtige farver blev valgt. Det var almindeligt i løbet af denne tid til at male trim i elfenben eller hvid at lade det stå mod den mørkere baggrund.

Mursten

Selv om det ikke var så almindeligt, blev mursten ofte brugt på ydersiden af håndværker-stil hjem. Det var typisk tilbage med den oprindelige farve og ikke malet over. Med remodels, men er det almindeligt at finde mursten malet af tidligere boligejere. Da fjernelse af maling fra mursten er tidskrævende, er det typisk bedst at enten male det hvide og bruge traditionelle farver i trim eller male mursten med en mursten-rød maling til at forsøge at genoprette sin tidligere charme.

Blå

Efter earthtones, blev blå nuancer almindeligt anvendt på håndværker-stil hjem, navnlig i bredden Fællesskaber. Blues blev aldrig levende og blev typisk dæmpet. Cape Cod blå blev et fælles udvalg for disse boliger, typisk udført med enten hvid eller navy trim. Støvet blues var også en fælles valg i denne periode. Kigge efter blues, der har et højere indhold af grå pigment i farven frem for dem med grønne eller lilla tilføjet.

Grå/grøn

Grå, typisk en mørkere trækul grå, kan ofte findes i oprindelige håndværker hjem. Lysere grå blev ofte brugt som godt. Med mørkere grå maling farver, det var typisk at vælge enten sort eller hvid for en trim farve, og røde var ofte bragt ind til en lille pop af farve. For lysere grå var det almindeligt at se mørkere grå trim eller hvid. Grøn, var især i nuancer af oliven eller salvie, et andet populært valg. Dette farvevalg featured typisk, brun eller elfenben trim detaljer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com