Farver, der går godt med lys Pink tæppe i stuen.

October 6

Farver, der går godt med lys Pink tæppe i stuen.

Du har lige købt et hjem med lys pink gulvtæppet i stuen eller du har levet med det i et stykke tid og bare ikke ved, hvad de skal gøre med det. Uanset hvad, er der flere måder du kan bruge dette lys pink tæppe til at antænde et helt nyt look til din dagligstue.

Maling farve

Uanset om du går efter en lurvet chic stil eller du vil have noget mere dramatisk, er male væggene en neutral farve som creme, brun eller grå ideel til at hjælpe med at neutralisere den lys pink tæppe. Mens brun eller creme vægge med lys pink tæppe kan læne mod et mere feminint udseende, kan grå arbejde med lys pink tæppe uden hælder mod kvindelighed. Derudover kan du også bruge din væg maling farve til at fremhæve lys pink gulvtæppet, ved at oprette brede, lodrette striber med grå eller brune og anden lyserød tone svarer til tæppet. Dette vil skabe det indtryk, at du arbejder med tæppe farver.

Forhæng

Stikning med en lurvet chic tema, kan du få vintage stof i lyse, luftige farver som off-white eller creme til gardiner. Du kan også gå med en vintage udseende blomster drapere en girlier version af først. For en mere dramatisk tage, tage en cue fra din vægfarve og få gardiner i en lignende tone. For eksempel, hvis du brugte grå på væggene. Find grå gardiner, der er i familien samme farve som væggen farve.

Møbler farver

For en lurvet chic eller romantisk sommerhus stil, møbler malet i hvide og nødlidende Se gamle. Slip-dækket sofaer og stole vil binde temaet sammen. For en brun og pink room er møbler en effektiv måde at tilføje tekstur mens der bor hos farveskema. A tekstureret (tænk ruskind eller bløde tekstiler) brun eller fløde sofa ville gå godt i dette værelse. Med hensyn til en grå og lyserøde værelse er grå malede møbler eller glat, gråt sofaer og lounge møbler ideelle.

Accenter og tilbehør

Accenter og tilbehør er, hvor du kan virkelig have nogle sjove, når dekorere et værelse med lys pink tæppe. Et stort område tæppe kan skjule fleste af gulvtæppet. En lurvet chic room bør tendens til at være blomster i design og kan omfatte yderligere accent farver som grå, blå eller grøn. Derudover antyder Home Decor ressource hjemmeside, tilføje smide puder fremstillet af stof overstrøet med bløde, blege lyserøde roser. Male billedrammer og andet tilbehør med accent farver taget fra dit tæppe. Dem, der går med temaet brun og pink værelse kan holde ud med farveskema ved hjælp af en fluffy, store brune tæppe som en accent og derefter tilføje i forskelligt farvede pink og brown puder, billeder og andet tilbehør. En grå og pink værelse bør holde sig til et slankt og minimalistisk udseende, men kan bruge de samme retningslinjer som pink og brune værelse med tilbehør og accenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com