Farver, der kan bruges med Hickory kabinetter

January 20

Hickory kabinetter og deres naturlige træ tone egner sig til en varieret palet. Der er utallige farver, der kan bruges med dem, og forskellige stemninger, der kan oprettes. Hickory finish spænder fra en næsten blond nuance til en dybere medium brun. De farver, du vælger, afhænger primært din ønskede indretning resultatet.

Naturlige

Naturlig, træ-lignende toner er let kampe. Tan eller kork er midvalue farver (værdi er graden af lethed i en farve), giver en varm udstråling. På den lyse side giver elfenben og creme et lysere udseende. For dybe toner og en club-lignende føler, chokolade eller sadel brun fylde regningen, selvom du måske ønsker at begrænse disse mørkere nuancer kun til en eller to vægge; disse mørke nuancer kan blive mørkere tenor af rum mere end du ønsker.

Gul

Gule nuancer er vidunderligt for en solrig, land køkken look. Citron eller banan er intense gule, citron hælder lidt til grøn kant og banan en midtsøgende gul. Hvis disse rige muligheder er for meget, er citron sorbet en mindre mættede gul, der har nok hvid at blødgøre sprødhed af ren gul. For en dybere gul, prøv æggeblomme eller Gyldenris, mørkere gule, der giver rigelige farve uden elektricitet af skarpere gule toner.

Rød

Rød er en naturlig match for hickory eller andre former for træ. Passer bedst til en mørkere finish, vil rød skabe en luksuriøs atmosfære. Crimson eller vin rød er den mørkere side af den røde spektrum, og kan match både klassiske og moderne ser ud. I midten har koraller og laks et strejf af orange, hvis du ønsker at afhente farven i andre dele af indretningen. Mere neutrale reds gerne rust eller en rødlig karamel har rigelig farve blandet med glattere antydninger af neutrale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com