Farver, der passer med salvie

July 23

Salvie grøn, en blød grålig-grøn farve, der har sit navn fra urten af samme navn, er meget populære i realm af home design men er også et godt valg når det kommer til mode og tøj. Da salvie er hovedsagelig en neutral, kan det være parret med en række andre farver for udseendets skyld, der varierer fra de avancerede til den lunefulde.

Analoge kampe

Den nemmeste måde at matche elementer med salvie er at bruge lignende farver. Analoge farver er dem, der vises ved siden af hinanden på et farvehjul. Et hurtigt kig på en klassisk farvehjulet viser, at en lys gullig-grøn (grundlag for sage) sidder mellem mørkere, mere blålig-grøn og gul. Det betyder, at en sage tørklæde ville arbejde godt med en gul jakke, forudsat at de delte en lignende tone (hvis de indeholdt en lignende mængde af grå). En sage top kunne også bæres med et par dæmpede blålig-grønne bukser. Dette er en sikker måde at matche farverne at sage og vil resultere i en lidt monokromatiske, sammenhængende udseende.

Supplerende kampe

Sage behøver ikke at blive matchet med lignende farver. Som en neutral, det vil arbejde med næsten enhver farve, men en komplementære farve vil virkelig gøre sage pop til et mere interessant og eklektisk outfit. En komplementære farve er en, der sidder på den modsatte side af farvehjulet. I tilfælde af lys gullig-grøn, ville den kontrasterende farve være i den lilla familie. Tilføj i grå Sage og du har fået lavendel. Således, en sage nederdel ville gøre en smuk kamp med en lys lilla bluse. Kontrasterende farver er særlig stor for at tilføje i som accenter. For eksempel, ville en lavendel blomst pin se fantastisk på en sage blazer.

Kampe i naturen

Da farve sage stammer sit navn fra en plante, giver det mening at tænke over måden, at plante vises i naturen. Sage vokser blandt andre planter, i snavs, med træ optræder på brun kviste. Farve sage, kunne som det ville se ud på en artikel i tøj, følgelig parres med en lys brun, der efterligner disse kviste. Tag et kig i din have og se om du kan finde sage-farvet blade. Hvis der er andre farver naturligvis vises ved siden af disse blade, kunne disse farver held oversættes til din garderobe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com