Farver & stilarter af kvarts bordplader

January 24

Farver & stilarter af kvarts bordplader

Sten bordplader er elegante, smukke og funktionelle. De kan håndtere ekstreme temperaturer, når en kok sætter en varm stegepande på køkkenbordet, og de giver en gnidningsløs, kølig overflade for rullende ud cookie- og Konditor dejen. Producenter gør kvarts bordplader med en høj procentdel af krystalliseret siliciumdioxid--kvarts. Nonquartz materialer i kvarts bordplader lade fabrikanterne tilføje farver og teksturer til at skabe forskellige typer af bordplader, der passer til mange forskellige udsmykning stilarter.

Sten er færdig

Mange boligejere vælger en stil af kvarts køkkenbordet, der efterligner udseendet af granit. Tilgængelige farver omfatter mousserende hvid, varm kalksten, dyb brun og mørk grå. De naturlige variationer i sten finish hjælpe skjule overflade snavs mellem dyb rengøring. En af disse finish er næsten garanteret til at matche enhver KABINETOVERFLADE.

Dækkende farver

Quartz bordplader i dækkende farver appellere til boligejere, der ikke ønsker en travl mønster på deres tællere. Solid farvede kvarts bordplader ser bedst i køkkener, der har træ-kornet kabinetter og gulve, især træsorter som eg, der har masser af bevægelse i kornet. Tilgængelige farver forandring, baseret på design tendenser, men neutrale farver som hvid, beige, grå, brun og sort er tilbøjelige til at være tilgængelige år.

Overfladestruktur

Quartz bordplader fås i flere finish stilarter. Nogle boligejere foretrækker en højglans, reflekterende overflade, der afspejler omkringliggende objekter. Disse skinnende overflader kan være svært at holde rent, selv om. Andre boligejere vælger en mat finish, hvor afspejles lyser, men snavs og fingeraftryk er mindre indlysende. Producenter også tilbud tekstureret finish såsom simulerede læder eller en "pebbled" overflade. Tekstureret overflader hjælpe skjule fingeraftryk og overflade vragrester.

Kant Styles

Efter at have besluttet på finish, farve og tekstur af deres nye kvarts bordplader, skal husejere Vælg et kantformat for countertop kant. En grundlæggende kvadratiske kant passer moderne indretning, mens afrundede kanter er børnevenlig. Skrå og ogee kant stilarter er velegnet til en udsmykkede køkken med mange designdetaljer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com