Farver til at dekorere et badeværelse

June 20

Farver til at dekorere et badeværelse

En farverig badeværelse kan være en livlig tilføjelse til dit hjem. Besøg din lokale maling butik og få en snak med en ekspert om farver, der ville være passende for et badeværelse. Male en lille test plet på badeværelset væggen, og lad det tørre før maleriet hele badeværelset.

Hvid

Hvid er en favorit farve til badeværelser, fordi det formidler en følelse af renlighed og gør også små rum synes større af afspejler dagslys ind i dunkle hjørner. Hvis du nyde livlig effekten af lyse farver, skal du oprette et helt hvidt badeværelse med hvidt inventar, vægge, loft og gulv, sammen med store hvide håndklæder hang på væggen. Den eneste ulempe at denne farveskema er, at det kan kræve mere rengøring end andre farver til at holde det ser pæn.

Fløde

Fløde og off-white toner levere de samme fordele som hvid, men er ikke helt så ekstreme i deres lysstyrke. Creme-farvede vægge modregning et hvidt loft kan opretholde en livlig følelse af lysstyrke men også give nogle dybde og tekstur på væggene. Fløde og off-white toner kan være lavet i mange forskellige køer, fra dem, der viser et strejf af gult til andre toner af fløde, randen mod den blå spektrum.

Pink

Lyserød er en dristig farve for at male et værelse, men det er ikke for alle. Hvis du maler dit badeværelse for at forberede dit hus til videresalg, er lyse farver som pink ikke anbefales. Hvis du er en af dem, der elsker denne farve og du maler for din egen nydelse, kan det gøre en livlig redegørelse i dit badeværelse. Hvis du har lyst til at være ekstrem om det, kan du købe pink badekar, toiletter og håndvaske samt.

Grå

For dem af en mere adstadig disposition, kan toner grå skabe et badeværelse med en mere rolig og værdig fornemmelse. Grå er en god farve at bruge som et anker for andre, lysere farver. Et badeværelse indrettet med creme vægge og en grå skifer gulv udstråler en følelse af naturlig skønhed.

Lyse accenter

Dekorere dit badeværelse med små punkter af lyse farver til at skabe blikfang og kompleksitet til badeværelse indretning. En vase på badeværelset counter med en lys rød blomst i det, et kunstværk, at funktioner strålende blå eller gule eller en bademåtte med et dristigt design på det kan alle tilføje en smule af pizazz til dit badeværelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com