Farver til Baby værelser

September 29

Farver til Baby værelser

Traditionelle farver til baby værelser spænder fra pink til piger til blåt til drenge. Ud over at, er køns-neutrale farver som grøn og gul populære i baby værelser. Mens alle disse farver er velegnet og fungerer godt i de fleste planteskoler, kræver nogle gange en baby værelse mere farve innovation og kreativitet. Uanset om du starter fra bunden eller redoing en baby værelse, bruge forskellige farver til at dekorere en børnehave.

Lavendel

Lavendel er en passende farve for en girly baby værelse. Kombinere lavendel malede vægge med hvide børnemøbler såsom en krybbe, ændring af tabel og rocker eller lænestol. Bruge sort og hvid stribet stof til sengetøj, gardiner og en pude på Vippeknappen. Sort og hvid toile stof også fungerer godt med lavendel og giver et klassisk og elegant look. Afhente lavendel farven ved at tilføje flæser til puder og sengetøj.

Orange

Orange er en levende farver, der skaber et livligt, stimulere baby værelse. Kombinere orange med hot pink for et pige værelse. Male væggene en sorbet-tonet orange og accent med pink og orange krybbe sengetøj, gardiner og puder. Male træ trim i værelse classic hvid for et rent udseende. Tilføje en hot pink område tæppe til blødhed på gulvet.

Tan

Mens tan ikke kan være en alt for spændende farve, giver det mening i en baby værelse, hvis du ikke ønsker at nyistandsætte i fremtiden. Tan og hvid stribet væggene giver tekstur og et klassisk look. Kombinere tan med sort møbler som en barneseng eller vugge, puslebord og rocker. Brug hvidt og tan kontrolleret stof for sengetøj sammen med tan og hvid stribet stof til gardiner og puder. Tilføje dybe røde accenter for et strejf af farve i puder eller sengetøj.

Sage grøn og blå

Sage grøn og blå er en anden farvekombination, der fungerer godt i en overgangs-stil baby værelse. Male væggene en blød sage farve, kombineret med hvid trim. Vælg tilbehør såsom sengetøj og tæpper i lyseblå. Vælge en klassisk romersk skygge i lyseblå og sage at dække vinduer. Tilføje sort møbler til visuel kontrast og en baby værelse, der ikke er alt for kræsen. En sage-farvet shag tæppe kan bruges senere i en teenage drengs værelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com