Farver til børneværelser

April 22

Farver til børneværelser

Den mest fornøjelig del af dekoration af dit hus kan designe et børneværelse. Dette er et område hvor du kan gå lidt vilde og skøre. Når jeg forsøger at træffe afgørelse om en farvepalet, studere kataloger og legetøj butikker for inspiration. Endnu vigtigere, Husk at rådføre sig med dit barn, hvis hun er gammel nok. Hvis du gør dit barn en del af processen, dekorationer og farver du vælger, vil være langt mere meningsfuld.

Primære farver

De primære farver er dem, der udgør alle de andre farver på farvehjulet. De primære farver omfatter rød, gul og blå. Disse grundlæggende farver er munter og lyse, og selvom de ikke præcist svarer til hinanden, deres forhold på farvehjulet gør deres kombination synes naturlige.

Disse farver er også forbundet med barndom, muligvis fordi de repræsenterer de grundlæggende byggesten i alle andre farver. Hvis du ønsker at dekorere et barns værelse i primære farver, vælge en enkelt farve som den dominerende farve og derefter placere de andre farver rundt i lokalet som accenter. For eksempel male væggene i rummet lys blå, brug en overvejende mørke blå Talsmanden, og derefter købe en rød lampe, bløde gule gardiner, og male legekasse røde og gule striber.

Når dit barn er ældre og ønsker en mere sofistikeret indretning, kan de blå vægge være klædt i en ældre og mere modne look.

Bløde pasteller

Blød, sød pasteller som pulver blå, peachy pink og blid lilla er alle diskret farver, der vil skabe en afdæmpet men munter atmosfære i dit barns værelse. Vælge en enkelt farve eller en behagelig kombination af to eller tre farver, og bruge denne palet som grundlag for din udsmykning beslutninger.

Brug pasteller, bør du være i stand til at matche dit barns sengetæppe, udstoppede dyr, billeder, lamper og andre genstande til de farver, du har valgt, fordi pasteller er fælles farver anvendes i produktfremstilling for børn.

Temafarver

Vælge dit barns yndlings dyr, objekt, sport, mad eller sted. Vælg noget dit barn virkelig elsker og dekorere alt i rummet omkring denne ene ting. Farverne i lokalet vil naturligvis svare til temaet. Hvis du har valgt en blåbær tema, skal du bruge en palet af blå og lilla med en accent af hvide. I denne ånd, kan du vælge at male et vægmaleri på væggene i illustration af temaet.

Neutrale farver

For en mere praktisk og foranderlige farvepalet afdæmpet brug neutrale farver på væggene og i gulvtæppet. Farver som blød beige og blå-grå vil passe mere naturligt ind i en teenager soveværelse og endda et ekstra værelse, når dit barn vokser og flytter ud af huset.

Må ikke bekymre dig, at dit barns værelse vil ligne en junior office executive suite. Der vil være masser af legetøj, farverige sengetæpper og plakater samt andet strøet omkring henlede opmærksomheden fra din smagfuld maling og tæppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com