Farver til en færdig Garage

April 20

En færdig garage er en firkant længde bonanza. Når du er færdig med at rummet kan du gøre det til noget, du ønsker, at skabe et rum, der er entydig for din familie. Farverne du indføre i den færdige garage er et spørgsmål om personlig smag, afhængigt af design ser du sigter til.

Varme farver

Varme farver er spændende, stimulerende og energisk. Varme nuancer er dem du kan forvente at se i en solnedgang: variationer af røde, appelsiner og gule farver. De bringer liv og vitalitet ind i et rum. En undersøgelse af farve psykologi tyder på, at disse er nuancer forbundet med intense følelser, lige fra latter til vrede. Psykologer har fundet at babyer ballade mere når de er surround af en lys nuance af gul og at folk spiser mere i et rum fyldt med rødt. Hvis du vil oprette en sjov, aktiv plads, vil varme farver fungere godt.

Kølige nuancer

Kølige nuancer er som dem du ville se på en mountain vista: blues, greens og syrener. De er beroligende, rolige farver, mest tæt forbundet med naturen. Nuancer af blå, grøn og lilla er brugt i hospitaler, læges kontorer og venteværelser, netop fordi de skabe følelser af ro. Blå farve har vist sig at støtte i koncentration, mens lilla stimulerer del af hjernen, der håndterer problemløsning. Hvis du sigter til et fredfyldt rum til hvile og afslapning, er kølige nuancer dit bedste valg.

Moderne farvekombinationer

Måske mere end nogen andre designelement, farve virkninger udsmykning ordningen af rummet. Parring særlige farver med hinanden sætter tonen for resten af indretningen. For eksempel, hvis du skal designe et moderne rum overveje at bruge en komplementære farve ordningen. Komplementære farver er dem, der findes direkte overfor hinanden på farvehjulet og holde sig til det gamle ordsprog "modsætninger tiltrække." Fordi de ikke har noget til fælles, er komplementære farver fed og dramatisk. Blomme og sennep gul er komplementære, ligesom pulver blå og laks. Blå og orange er overfor hinanden på farvehjulet, som er røde og grønne. Nogen af disse kombinationer er sikker på at gøre din nye værelse pop.

Traditionelle farvekombinationer

For en mere traditionel farveskema, vælge analog eller monokromatiske nuancer. Analoge farver skaber instant harmoni i et værelse, når parret sammen fordi de deler en fælles base skygge. For eksempel både grønne og orange er analoge til gul, fordi hver af de tidligere farver er en blanding af gule plus en anden primær farve. Opnå en monokromatisk farveskema ved lagdeling i forskellige nuancer af samme farve. Du kan for eksempel male væggene beige, loftet lys tan og tilføje chokolade brun møbler til en monokromatisk look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com